Ilmeentekijän ajatuksia

21.12.2019

Räikeetä joulua!

Yrittäjän ajatuksia kinkkua sulatellessa.

Vuosi 2019 on ollut Räikeen rakentamisen aikaa. Olemme ottaneet isoja askeleita eteenpäin, mutta kehittämistä on edelleen edessä paljon. Samalla kun myyntimme on kasvanut, meillä on ollut isosti tarvetta tehostaa toimintaa, että saamme kaiken rullaamaan. Ja että jokainen asiakkaamme saa sen, mitä on luvattu.

Yrittäjyyden ensimmäiset vuodet ovat olleet itselleni jatkuvaa oppimista, eikä uuden opiskelu ole todellakaan loppumassa. Se on innostavaa, mutta myös raskasta. On siedettävä keskeneräisyyttä ja sitä, ettei koskaan osaa ihan tarpeeksi. Totuus on se, että yrittäjänä ei koskaan tule valmiiksi.

Iloitsen siitä, että minulla on ympärilläni tiimi, joka on valmis oppimaan yhdessä. Olemme ottaneet tiiminä eteenpäin harppauksia, joita en etukäteen olisi todeksi uskonut! Kiitos ilmeentekijät Anu ja Kapu! Kiitos myös harjoittelijat Juha ja Topi!

 


Kiitos, että olette olemassa, rakkaat ilmeentekijät!
(Kuva: Jone Matilainen)

 

Kunnianhimoisia tavoitteita

Asetimme vuoden alussa isot tavoitteet tälle vuodelle. Kirjoitimme ne ylös myös numeroina, jotka halusimme saavuttaa. Emme yltäneet tavoitteisiin, mutta käyrä on kuitenkin mukavasti ylöspäin. Seuraava tavoite on selvä: Vuonna 2020 taklaamme kannattavuushaasteet ja luomme tukevamman pohjan yrityksen tulevaisuuteen.

Räikee on yhä luotetumpi markkinoinnin ammattilainen. Olemme saaneet vahvan aseman paikallisesti ja asiakkaita tulee myös muualta Suomesta. Isoistakin haasteista huolimatta meillä on täydet mahdollisuudet mennä edelleen eteenpäin, kasvaa isommaksi ja tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Markkinoinnin ja ihmisläheisen palvelun tarpeet eivät maailmasta katoa – meitä tarvitaan! 

 

Meille Räikeessä kaikkein tärkeintä on se, että jatkossakin meistä voi hyvällä syyllä sanoa: Räikee, mutta mahottoman miellyttävä.

 

Hullun rohkeita temppuja

Vuoden 2019 alussa teimme rohkean päätöksen lähteä luomaan yrittäjäyhteisöä Pieksämäelle. Syntyi Yrityshteisö Raide 7, joka on paikallinen mikroyritysten tukikohta ja kasvualusta. Se myös näkyy Pieksämäen katukuvassa ja tapahtumatarjonnassa. Toivomme, että tulevana vuonna yhä useampi yrittäjä hakee toimintaansa potkua yhteisöstämme, sen tarjoamista tiloista ja ennen kaikkea verkostoitumisesta toisten yrittäjien kanssa. Yhdessä olemme enemmän.

Raide 7:lla on iso merkitys myös Räikeen toimintaan. Se merkitsee meille paikkaa, johon asiakkaidemme on hyvä tulla. Se merkitsee meille ystävystymistä toisten yrittäjien kanssa ja kokoontumispaikkaa, johon meillä on mahdollisuus ottaa vastaan yrityksiä, järjestöjä ja muita paikallisia toimijoita. Jos et vielä ole käynyt tutustumassa Raiteella, tervetuloa!


Yritysyhteisö Raide 7
Kuva: Juho Lehtola

 

Kiitos!

Kiitos asiakkaat ja yhteistyökumppanit! Muistammehan kaikki joulun tullessa hetkeksi "unohtaa kiireen ja melun rasittavan". Vedetään happea, että jaksetaan taas puskea eteenpäin.

 

Rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2020!

 

Räikeen Juho

Ota yhteyttä!

    

Etusivu | Palvelut | Referenssit | Yhteystiedot | Tietosuojaseloste

 

   LuotettavaKumppaniyritys