Ilmeentekijän ajatuksia

15.11.2020

Ostopolun kehittämisellä myyntiprosessi uudelle tasolle

Tarjolla Markkinointiremontti-tapaamisia rakennusalan yrityksille!

Tunnistatko yrityksenne tästä?

Asiakkaallanne on 30 vuotta vanha omakotitalo. Tiedätte, että talossa on tiettyjä ongelmia, joita asiakas ei välttämättä itse tunnista: Esimerkiksi katto, ikkunat, tai salaojat ovat tulleet käyttöikänsä päähän. 

Kontaktoitte lukemattomia potentiaalisen remonttikohteen omistajia puhelimitse tai ovikellolla. Näistä osa kotiutuu kaupoiksi. 

Tiedätte jo ennen asiakkaan kohtaamista, että teidän on ensin myytävä hänelle ongelma, että pääsette myymään ratkaisun.

Saatte silloin tällöin tarjouspyyntöjä remontista. Osasta näistäkin syntyy kauppoja, mutta monet kyselijöistä tuntuu olevan liikkeellä vain kilpailuttaakseen hintaa. Ja hintakilpailu teitä ei innosta.

Laitatte markkinointiin rahaa, mutta aina ei ole ihan varmuutta, minkä verran siitä on hyötyä ja minkä verran menee sinne kuuluisaan kankkulan kaivoon.

Tämä pieni katkelma tarinaa perustuu todellisuuteen, josta minulle on kerrottu lukuisia kertoja. Suurimmalla osalla rakennusalan yrityksistä markkinointi ja myynti eivät kulje käsi kädessä. Tavoitteita ei ole asetettu, digikanavia ei ole osattu valjastaa kaupantekoon ja myynti on työlästä hommaa. Miten asiakkaan ostopolku pitäisi tänä päivänä rakentaa?

Eväitä markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen Markkinointiremontti-tapaamisesta 

Järjestän rakennusalan yrityksille Markkinointiremontti-tapaamisia, joissa kuvaan asiakkaan digitaalisen ostopolun rakentamista erityisesti remonttipalveluiden myynnissä. Kerron, millä tavalla olen pystynyt tuomaan asiakkailleni liidejä niin, että luukuttamisen sijaan ollaan siirrytty vastaamaan kysyntään. Tämä jälkimmäinen on näistä järkyttävän paljon halvempaa hupia...

 

Varaa paikkasi nyt – vain 10 yritystä sopii mukaan

Markkinointiremontti-tapaaminen on 1-2 tunnin mittainen setti, joka luo kokonaiskuvaa siitä, mitä raksafirman markkinointi on 2020-luvulla. Tilaisuus keskittyy erityisesti kuluttaja-asiakkaille tehtävään rakennusalan palveluiden myyntiin ja siihen, miten digimarkkinoinnilla voi mullistaa myyntiprosessin. Tapaaminen on tarkoitettu rakennusalan yrittäjille, myyjille ja myynnistä ja markkinoinnista vastaaville henkilöille.

 

MARKKINOINTIREMONTTI-TAPAAMINEN, 49 € +alv

Yhteen tapaamiseen otetaan mukaan max 10 yritystä, joten varaa paikkasi pian. Samasta yrityksestä voi osallistua samaan hintaan 1-3 henkilöä ja saman koneen äärelle saa toki kokoontua enemmänkin!

Ajankohdat:
ke 2.12.2020 klo 14
ke 9.12.2020 klo 18

Ohjeet osallistumiseen ja maksamiseen saat sähköpostiisi pari päivää ennen tapaamisen ajankohtaa. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

 

Terveisin

Juho Lehtola
toimitusjohtaja
040 174 1241
juho@raikee.fi

 

Ilmoittaudun Markkinointiremontti-tapaamiseen
 
 

Ota yhteyttä!

Laita meille viestiä WhatsAppissa!

    

Etusivu | Palvelut | Referenssit | Yhteystiedot | Tietosuojaseloste

 

   LuotettavaKumppaniyritys