Ilmeentekijän ajatuksia

02.10.2019

5000 euron yrityspalveluseteli Jyväskylässä toimiville yrityksille

Jyväskyläläiset yritykset voivat hakea kaupungilta yrityspalveluseteliä yrityksen kehittämiseen.

Yrityspalveluseteli on Jyväskylän kaupungin tarjoama tuki. Paikalliset yritykset voivat hakea kaupungilta 5000 euron arvoisia seteleitä yrityksen kehittämiseen. Seuraava haku on avoinna 1.- 30.11.2019. Yrityksen omavastuu on 20 % palvelusetelin arvosta.

Yrityspalveluseteli on tarkoitettu jyväskyläläisille pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa tai kansainvälistyä uudistumalla ja kehittämällä digitaalisia ratkaisuja. Kriteerit seteleiden hakijoille on pidetty lähtökohtaisesti avoimina ja kaikki yritysmuodot ja kaikenikäiset yritykset voivat hakea seteliä.

 

Räikee on yksi palveluntuottajista

Räikee Oy on mukana palveluntuottajana yrityspalvelusetelihankkeessa. Tarjoamme apua markkinointiin kolmen eri palvelun muodossa:

 

1. Verkkosivujen toteutus

a) Työpajapäivä (6h), jossa kiteytetään yrityksen markkinointisuunnitelmaa ja tavoitteita sekä luodaan käytännössä sisältösuunnitelma, aikataulu ja tehtäväjako nettisivujen toteutusta varten.

b) Toteutamme verkkosivut työpajassa laaditun suunnitelman mukaisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa. Toteutus sisältää graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon (yhteistyössä asiakkaan kanssa), yhden valokuvauskäynnin (Jyväskylän seudulla) sekä valmiin verkkosivuston julkaistuna.

c) Valmiin verkkosivuston käyttökoulutus Jyväskylän seudulla tai videoneuvotteluna (2-3 h)

 

2. Yritysvideotuotanto

Yrityksen / palvelun / tuotteen esittelyvideon tuotanto. Sisältää suunnittelutyöpajan (6h), käsikirjoituksen, kuvauspäivät (1-2 pv) sekä videon editoinnin julkaisuvalmiiksi.

 

3. Digimarkkinointi (3 kk kampanja)

a) Digimarkkinoinnin suunnittelupäivä (6h), jossa määritellään kampanjan tavoitteet, kohderyhmä, aikataulu ja sisältösuunnitelma.

b) Kolmen kuukauden digimarkkinointikampanjan toteutus, seuranta ja raportointi (Facebook ja Google Ads)

 

 

Lisätietoja:

asiakaspalvelu@raikee.fi
020 730 1940

Tarkempaa tietoa yrityspalvelusetelistä

 

Ota yhteyttä!

    

Etusivu | Palvelut | Referenssit | Yhteystiedot | Tietosuojaseloste

 

   LuotettavaKumppaniyritys