fbpx

OLISITKO UUSI RÄIKEE TYYPPI tiimiimme?

SISÄLLÖNTUOTTAJA

Ovatko ideointi, tarinat ja kirjoittaminen sinun juttusi? Kuulostaisiko somesisältöjen suunnittelu tekstien, kuvien ja videoiden muodossa innostavalta?

Etsimme tiimiimme luovaa somettajaa, joka uskaltaa heittäytyä, ottaa luontevasti kontaktia asiakkaisiin ja on innokas oppimaan uutta. Koulutamme tarvittaessa tehtävään.

Kerro hakemuksessasi mahdollisista someviestinnän kokemuksistasi tai ideoistasi sekä mahdollisesta muusta osaamisesta, mistä voisi olla tiimissämme hyötyä. Katsomme eduksi myös asiakaspalvelu- ja myyntitaidot.

markkinointialan työpaikat

WEB-SUUNNITTELIJA

Haemme tällä hetkellä tiimiimme web-suunnittelijaa, jonka tehtävänä on rakentaa verkkosivuja pääosin WordPress-alustalle. Tehtävässä vaaditaan erityisesti visuaalisen suunnittelun taitoa.

Verkkosivuihin liittyvän tekniikan osaaminen on eduksi, mutta koulutamme tarvittavien työkalujen käyttöön. Kerro hakemuksessasi mahdollisesta muusta osaamisestasi, mistä voisi olla tiimissämme hyötyä (esim. Adoben ohjelmistot).

Hae meille töihin!

Tehtävissä pääset ideoimaan markkinointia yhdessä huippumukavan tiimin ja asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työkalut. Etä- ja osa-aikatyö ovat mahdollisia!

Valitse sinua kiinnostavat tehtävät

räikee juho lehtola

Kysy lisää töistä ja meistä

Juho Lehtola
toimitusjohtaja

040 174 1241
juho@raikee.fi