1. Käyntikorttisivu, alk. 1100 €

Yhden sivun kokonaisuus, joka voidaan julkaista myös erikseen. Toimiva ratkaisu, kun tarvitaan nopeasti uutta, mutta laajenee helposti muilla paketeilla tarpeen mukaan!

2. Palvelu- / tuotesivut, alk. 1500 €

Sivusto laajenee palvelusivuilla, jotka parantavat asiakkaan ostopolkua ja auttavat sivustoasi paremmin esille hakukoneissa. Hintaan vaikuttaa sivujen ja sisällöntuotannon määrä. Teemme palvelusivuille aina myös hakukoneoptimointia.

3. Referenssit, 1200 €

Sivusto laajenee referensseillä ja asiakaskokemuksilla, että yrityksesi herättää luottamusta potentiaalisessa asiakkaassa. Hinta sisältää referenssisivun sekä kolme asiakastarinaa.

4. Yritystarina, 600 €
Sivustolle tuotetaan yritystarina, joka avaa esimerkiksi yrityksen historiaa, arvoja, kasvua ja kehittymistä. Yrityksen tarinalla pyritään rakentamaan brändiä, eli sitä, millaisena muut näkevät yrityksesi.
5. Rekryosio, 800 €
Rekryosio on huippu työkalu silloin, kun työnantajamielikuvan kehittäminen on sinulle tärkeää ja haluat ilmoittaa sivustollasi avoimista työpaikoista. Toteutus sisältää rekry-sivun sisältöineen, työnhakulomakkeen sekä yhden työntekijätarinan.
6. Blogi, 400 €
Blogi tai ajankohtaista-osio mahdollistaa ketterän sisällöntuotannon, jotta sivustolla olisi säännöllisesti jotakin uutta luettavaa. Blogissa voit esitellä yrityksen toimintaa rennommalla otteella ja samalla parantaa hakukonenäkyvyyttä julkaisemalla artikkeleita, joissa on huomioitu tärkeät avainsanat.
7. Verkkokauppa, 1900 €

Sivusto laajenee verkkokaupaksi sisältäen tuotteet, varastonhallinnan, asiakasrekisterin sekä kattavat maksutavat ja toimitustavat. Hinta sisältää myös muutaman tuotteen valmiiksi lisättynä verkkokauppaa, että pääset tekemään myyntiä heti kun kauppa valmistuu.

8. Integraatiot ja muut ratkaisut, pyydä tarjous!
Toteutamme myös vaativampia teknisiä ratkaisuja, kuten esimerkiksi integraatioita. Haluatko integroida verkkosivut esimerkiksi CRM-järjestelmään? Ota yhteyttä!

Usein toimiva kokonaisuus on asiakaskohtaisesti räätälöity. Älä siis epäröi, jos hinnastosta ei löydy juuri sitä mitä etsit. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!