Lataa sivua..

PALVELUT

Anna meidän auttaa!

NETTISIVUT

Olemme sitä mieltä, että nettisivut eivät ole vain tekninen ratkaisu, vaan edelleen yksi tärkeimmistä markkinointikanavista.

Tehdään yhdessä sivut,
jotka markkinoivat ja myyvät.

Anna meidän auttaa!

Lue lisää!

SOME

Missä kanavissa kannattaa olla mukana? Miten me osattais tuota somea?

Näitä meiltä usein kysytään. Räikee digi -palvelupaketti vastaa mm. näihin kysymyksiin. Se on koulutusta, konsultointia, somepostauksia, uutiskirjeitä, mainontaa...

Lyhyesti sanoen kokonaisvaltaista
apua digiajassa selviytymiseen.

Aloitetaanko nyt?

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Meille graafinen suunnittelu on sitä, että teemme asiakkaidemme asiantuntemusta, yritystä, tuotteita ja palveluita näkyväksi ja houkuttelevaksi.

Räikee on ilmeentekijä.

Kaikki yhdeltä luukulta! Tarjoamme suunnittelun lisäksi painotuotteet, teippaukset, messuosastot, liikelahjat ja melkein kaiken mitä keksit kysyä.

Ota yhteyttä!

KOULUTUKSET & KONSULTOINTI

Yhä useammalle yritykselle Räikee on kumppani, joka tukee markkinoinnissa päivittäin ja viikottain. Siis on arjessa mukana.

Räikee kouluttaa, konsultoi, järjestää työpajoja ja on mukana siellä, missä tarvitaan markkinoinnin kokonaisvaltaista kehittämistä. Joskus ideat eivät lähde lentoon omalla porukalla, vaan tarvitaan kavereita, jotka sopivasti potkivat eteenpäin.

Meille tällaiset ideariihet ovat lupsakkaan savolaisittain sanottuna vatulointia, mutta Räikeen tavoitteellista tekemistä.

Voisimmeko auttaa? 

Kysypä, miten!

Ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa!

Lupaamme maksuttoman Räikee tunti -konsultoinnin,
jossa saat konkreettisia ehdotuksia markkinoinnin kehittämiseen.

    

Etusivu | Palvelut | Referenssit | Yhteystiedot | Tietosuojaseloste

 

   LuotettavaKumppaniyritys