fbpx

Rakennus­alan oma markkinointi­toimisto

“Ajatella, jos olisi markkinointiosaajia, jotka oikeasti ymmärtäisivät meidän alan haasteet”

Rakennusalan yrityksissä tyypillisiä haasteita ovat osaavan työvoiman löytäminen, projektiluontoinen työ ja kausivaihtelut. Alaa tuntevat markkinoinnin osaajat ymmärtävät, mitä on rekrymarkkinointi 2020-luvulla ja miten asiakashankintaa tehdään verkossa.

Digitaalinen ostopolku tuo asiakkaita

Jos yrityksenne, tuotteenne tai palvelunne ei löydy verkosta, sitä ei käytännössä ole olemassakaan. Kaikki etsitään nykyisin netistä. Digitaalinen ostopolku on sitä, että etsitty asia löytyy, siihen syntyy kiinnostus, se on ostettavissa ja se pysyy mielessä.

Rakennusalalla markkinoinnin automaatio mahdollistaa usein tehokkaan liidien keräämisen verkosta. Samalla yrityksen tunnettuus kasvaa. Tuleeko teidän yrityksenne ihmisillä ensimmäisenä mieleen, kun he pohtivat remonttia tai uudisrakentamista?

Hyvä työnantaja­mielikuva auttaa rekrytoinnissa

Rekrymarkkinoinnista puhutaan paljon, eikä syyttä. Valtava osa yrityksistä kärsii työvoimapulasta ja kilpailu hyvistä osaajista on kovaa. Työnantajien kilpailussa pärjääminen edellyttää nykyaikaista rekrymarkkinointia. Parhaat osaajat eivät enää välttämättä löydy perinteisin keinoin. Täytyy aktiivisesti rakentaa positiivista mielikuvaa yrityksestä ja tehdä rekrymarkkinointia verkossa. Työnjako on simppeli: Te luotte hyvää fiilistä työpaikalle, me kerromme sen maailmalle.

Visio: paras markkinointi­toimisto rakennusalan yrityksille

Haluamme olla rakennusalan yritysten oma markkinointitoimisto, joka on aidosti kiinnostunut asiakasyritystensä arjesta. Visiomme on olla paras markkinointitoimisto rakennusalan yrityksille. Alan yritykset ovat auttaneet meitä kasvamaa sellaiseksi, mitä nyt olemme. Ja haluamme kehittyä edelleen, hyvässä yhteistyössä Suomen parhaiden raksa- ja remppafirmojen kanssa.

Parhaimmillaan yhteistyö mahdollistaa sen, että saamme molemmat keskittyä omaan tekemiseen. Te tuotatte palveluanne omalla ammattitaidollanne – Me huolehdimme siitä, että teillä on brändi, markkinoinnin materiaalit ja asiakkaan ostopolku priimakunnossa.

 

Asiakas­kokemuksia

“Olen yhteistyöhömme erittäin tyytyväinen.”

“Tekemisen meininki, toimelias ote tehdä asioita sekä asiakaslähtöisyys”, sanoo Domestan Kyösti Lehtola, kun puheeksi nousee Räikeen markkinointikumppaniksi päätyminen.

Ulkoistamalla markkinointisidonnaiset asiat Kyösti on saanut ostettua itselleen aikaa muihin yrittäjän huomiota vaativien tehtävien tekemiseen. Oman ajatuksen tai puoli valmiin raakileen voi hyvillä mielin jättää asiantuntijapalveluita tarjoavan tahon huomaan ja luottaa siihen, että sitä kehitetään eteenpäin juuri sopivalla tavalla.

“Olen yhteistyöhömme erittäin tyytyväinen. Räikeellä kuunnellaan asiakasta ja asiakkaan omia ajatuksia. Kaikista asioista voidaan keskustella ja mahdollisiin ongelmiin pureudutaan kunnolla. Sitä kautta saavutetaan juuri sellaisia tuloksia mitä on lähdetty hakemaankin.”

“Toiminta on selkeää ja asiakasta kuunnellaan”

Tapijola-ikkunoiden toimitusjohtaja Jussi Aitto-Oja valitsi Räikeen markkinointikumppanikseen seurattuaan yrityksen toimintaa ensin etäältä. Valinta ei olisi voinut paremmin nappiin mennä. Yhteistyö on ollut saumatonta ja selkeyttänyt markkinointia siten, ettei yrittäjän itsensä tarvitse enää miettiä toimiiko se vai ei.

 

“Olemme saaneet kustannustehokasta markkinointiapua varsinkin some- ja digimarkkinoinnin puolella. Voisi sanoa, että ilman sitä ei olisi myöskään meitä. Näkyvyys ja markkinointi somessa on ollut välttämättömyys meille ja Räikee on hoitanut osuutensa kiitettävästi. Toiminta on selkeää, asiakasta kuunnellaan ja osataan myös sanoa jos joku asia ei toimi.” Jussi Aitto-Oja kertoo.

Blogi

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekrykampanjat somessa ovat edullisin ja yleensä myös toimivin tapa hakea uutta työvoimaa.