fbpx

Hoiva­kehitys

Hoivakehitys tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja, jotka tuovat ratkaisuja ja positiivisia asioita arkeen. Käytännössä se on Hoivakehityksen sloganin mukaisesti ”Aikaa ja huolenpitoa”.

Teemme tiivistä ja hyvää yhteistyötä Hoivakehitysksen kanssa. Olemme olleet rakentamassa heidän brändiä ja markkinointisuunnitelmaa ja toteuttaneet käytännössä yritysilmeen, verkkosivut, printtimainontaa, teippauksia, kylttejä ja erilaisia painotuotteita.

Mika Lemettinen: “Heidän positiivisuutensa on tarttuvaa”

Hoivakehityksen toimitusjohtaja Mika Lemettinen kertoo päätyneensä Räikeen asiakkaaksi monen asian summana. Paikkakuntarakkauden ohella markkinointikumppanin valintaan vaikutti lopulta eniten se miten Räikeellä kohdellaan asiakasta.

“Kyllä heidän toiminnassaan korostuu kokonaisvaltainen asiakaslähtöisyys ja asiakkaan aito kuunteleminen”, Lemettinen tuumaa.

Mika tietää mistä puhuu sillä Räikeen kanssa on toteutettu jo useampi yhteinen projekti aina brändin kehittämisestä pienten painotuotteiden valmistamiseen saakka. Positiivisina kokemuksina nousevat esiin eritoten näkyminen sosiaali- ja terveysalalla aidosti sellaisena yrityksenä mitä Hoivakehitys on.

“Yhteistyö Räikeen kanssa on kokonaisuudessaan ollut mutkatonta ja vaivatonta. Heidän positiivisuutensa on tarttuvaa”, Mika Lemettinen toteaa.

Mika Lemettinen

Verkko­sivut

hoivakehitys.fi

Paino­tuotteita ja lehti-ilmoituksia

Inspiroiduitko?

Ota yhteyttä niin tehdään juuri sinunlaisesi toteutus!

Katso kaikki referenssit

Blogi

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekrykampanjat somessa ovat edullisin ja yleensä myös toimivin tapa hakea uutta työvoimaa.