Referenssit

Lauluyhtye A-men

Julkaistu

15.03.2019

Lämpöä, rauhoittumista ja kaunista musiikkia.

Lauluyhtye A-men on mieskuoro täynnä tunnelmaa! Yhtyeen konsertit kokoavat suuria väkimääriä kirkkoihin ja muihin saleihin rauhoittumaan ja nauttimaan musiikista. Yksi huikea juttu Lauluyhtye A-menin toiminnassa on livelähetykset. Yhtye lähettää lähes kaikki esiintymisensä suorana Facebook-sivun ja nettisivujen kautta. Vau!

A-menin ohjelmisto on pääosin hengellistä musiikkia – aikana, jolloin sitä ei laajasti arvosteta. Kuitenkin erityisesti joulukonserteissa tilat pursuavat ääriään myöten ja osa yleisöstä ei joissakin tilaisuuksissa ole sopinut sisälle, vaikka konsertti on järjestetty suuressa tuomiokirkossa. Kannattaa käydä aistimassa tunnelma, joka heidän tekemisestään välittyy. Lauluyhtye A-men luo tarinaa, joka on jotakin ainutkertaista ja jää varmasti mieleen.

Meille on huikean hieno juttu saada tehdä yhteistyötä tämän porukan kanssa. Toteutimme heille verkkosivut, jotka löytyvät osoitteesta a-men.fi. Pyrimme sivuston ulkoasulla ja sisällöillä ilmentämään lauluyhtyeen huippuhienoa tekemistä. 

Lisää kuvia

Ota yhteyttä!

Laita meille viestiä WhatsAppissa!

    

Etusivu | Palvelut | Referenssit | Yhteystiedot | Tietosuojaseloste

 

   LuotettavaKumppaniyritys