fbpx

Peli­­tuki

Kotisivut, esitemateriaalia ja videotuotantoa

Pelituki on toimija, joka tuottaa ja välittää tietoa peliongelmista sekä kehittää peli- ja nettihaittojen ehkäisyä, tunnistamista ja hoitoa Itä- ja Keski-Suomessa. Olemme tehneet Pelituen kanssa paljon yhteistyötä toteuttaen heille mm. verkkosivut, esitemateriaaleja ja markkinointi- ja koulutusvideoita. Olemme rakentaneet myös Pelituen sähköisen Minun päiväni -työkalun.


”Koko ajan on tunne, että tehdään yhdessä”

Sovatek-säätiö on yksi taho Pelituen toiminnan taustalla. Pelituen koordinaattori Jarkko Järvelin Sovatek-säätiöltä on toteuttanut monta onnistunutta projektia Räikee Oy:n kanssa. Aluksi yhteistyö poiki näyttävät verkkosivut, ja myöhemmin on tehty myös sähköisiä työkaluja ja videoprojekteja.

”Yleislinja yhteistyössä on ollut se, että ne ovat yhteisiä projekteja ja on kaikkien etu, että ne saadaan hyvällä tavalla maaliin”

Yhteistyö on sujunut Räikeen kanssa avoimesti keskustellen alusta asti. Järvelin kertoo tyytyväisenä koko ajan tuntuvan siltä, että työtä tehdään yhdessä yhteisin tavoittein. Räikee ymmärtää budjettien rajallisuuden ja antaa hyviä neuvoja, miten kannattaa tehdä.

”On hyvä, että keskustelua Räikeen kanssa käydään aina ihmisten kielellä eikä puhe muutu it-slangiksi. Näin kaikki meiltä voivat osallistua keskusteluun – jokainen ymmärtää, mistä on kyse”, Järvelin toteaa.

Verkko­sivut

pelituki.fi

Minun päiväni -kysely

Esittelyvideo

Inspiroiduitko?

Ota yhteyttä niin tehdään juuri sinunlaisesi toteutus!

Katso kaikki referenssit

Blogi

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekrykampanjat somessa ovat edullisin ja yleensä myös toimivin tapa hakea uutta työvoimaa.