fbpx

Pieksä­mäen kaupunki

Teemme yhteistyötä Pieksämäen kaupungin kanssa, mm. liikuntatoimen, perhepalveluiden, nuorisotoimen ja kulttuuritoimen osalta. Yhteistyöhön on kuulunut useita verkkosivujen toteutuksia sekä graafisen suunnittelun töitä, kuten logojen suunnittelua ja rollupien ja muiden materiaalien toteutusta.

LIIKUNTA

Uho­mäen ulkoilu­alue

Suunnittelimme Uhomäki-logon ja ulkoilualueen opastaulun

Huippu-urheilu­symposium

Olemme suunnitelleet huippu-urheilusymposiumin logon ja toteuttaneet materiaalia tapahtumaan

Majava­reitti

Uudistimme logon ja suunnittelimme ulkoasun majavareitin kartalle

Perheet

Perheille.fi

Perheille.fi on Pieksämäen kaupungin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa kehittämä lapsiperheiden sähköinen tietopankki. Verkkopalvelun tavoitteena on tuoda lapsiperheiden arkeen tarjottavat palvelut helposti saataville. Suunnittelimme palvelun alusta asti mobiilikäyttöä silmällä pitäen. Palvelusta haluttiin mahdollisimman selkeä ja mobiililaitteilla helposti navigoitava.

Kulttuuri

pieksamaennukkekoti.fi

Pieksamaennukkekoti.fi-sivusto esittelee Nukkekodin tarjoamaa tekemistä ja tapahtumia, kuten kevätretkiä, liikennepuistoa ja Nukkekodin tiloja. Pieksämäen Nukkekodilla on tekemistä koko perheelle! Saimme toteuttaa sivuston alkuvuodesta 2021 talvisella teemalla, mutta kesä varmasti tuo tullessaan sivustolle vielä enemmän Nukkekodin idylliä ja auringon valoa 🙂

Pieksämäen Nukkekoti

Inspiroiduitko?

Ota yhteyttä niin tehdään juuri sinunlaisesi toteutus!

Katso kaikki referenssit

Blogi

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekrykampanjat somessa ovat edullisin ja yleensä myös toimivin tapa hakea uutta työvoimaa.