fbpx

Studego

Videokoulutukset koottuna yhteen paikkaan

Yksi Räikeen mittavimpia projekteja on ollut videokoulutusalustan rakentaminen Studego Oy:lle. Yhteistyö Studegon kanssa on innostavaa – Meillä on yhteinen mielenkiinnon kohde: osaamisen kehittäminen.

Studegon idea, Räikeen toteutus

Videokoulutukset ja -konsultoinnit ovat siirtyneet yhä enemmän verkkoon. On kuitenkin puuttunut palvelu, joka yhdistäisi verkkokurssit, webinaarit ja videotapaamiset eri toimialoilta yhteen paikkaan. Studegolla oli idea ja me pääsimme toteuttamaan sen käytännössä.

Projektin avainhenkilö oli ohjelmistokehittäjä Topi Lyytikäinen, joka oli vastuussa laajasta kokonaisuudesta, johon sisältyi ohjelmistoprojektin toteutuksen suunnittelu, aikataulutus ja budjetointi sekä käytännön toteutus ohjelmistokehittäjänä. Topi vastasi projektin aikana myös mm. käyttöliittymäsuunnittelusta ja integraatioista. Muu tiimi toi projektiin markkinointiosaamista ja osallistui toteuttamaan alustan ulkoasua ja sisältöjä.

Helppokäyttöinen, järkevästi hinnoiteltu

Studego on uudenlainen, helppokäyttöinen ja järkevästi hinnoiteltu videokoulutusalusta. Kouluttajalle ei tule kiinteitä kustannuksia palvelun käytöstä, vaan palvelumaksut maksetaan vain toteutuneista myynneistä. Mahtava mahdollisuus kenelle tahansa lähteä toteuttamaan verkkokoulutuksia!

Tutustu myös Räikeen Juhon koulutustarjontaan Studego-alustalla. Tarjolla on konsultointiaikoja ja pian tulossa mm. mielenkiintoisia yrittäjyys-aiheisia webinaareja!

Studego-koulutusalusta

”Räikeellä on kyky nähdä valmis tuote, vaikkei itsellä vielä olisi kuva selvä”

Studego Oy:n toimitusjohtaja Rebekka Kinnunen on tyytyväinen Räikee Oy:ltä saamiinsa palveluihin. Erityisesti Rebekka arvostaa sitä, että Räikeeltä on saanut selkeitä vastauksia kysymyksiin. Jos johonkin asiaan ratkaisua ei ole löytynyt heti, Räikee on tarttunut toimeen ja ottanut asiasta selvän.

”Ei meidän yritystoiminta olisi vielä tässä vaiheessa, jos Räikeetä ei olisi ollut”

Rebekka iloitsee siitä, että Räikeen porukka on palveluhenkistä, luovaa ja innostunutta. He aidosti kuulevat ihmistä ja saavat nopeasti ajatuksesta kiinni, vaikka heille esittäisi huonosti pureskellun raakaversion ideasta. Rebekka kertoo heidän yritystoimintansa edenneen vauhdikkaammin Räikeen monipuolisten palvelujen avulla.

Inspiroiduitko?

Ota yhteyttä niin tehdään juuri sinunlaisesi toteutus!

Katso kaikki referenssit

Blogi

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekrykampanjat somessa ovat edullisin ja yleensä myös toimivin tapa hakea uutta työvoimaa.