fbpx

Blogi

Mutkattoman mallin sisältömarkkinointia

 

  • Yritysblogi parantaa nettisivujen hakukonenäkyvyyttä ja on mainio kanava osaamisesi esille nostamiseen esimerkiksi asiakastarinoiden kautta
  • Ideointi, toteutus ja julkaisu – meille luontevaa, sinulle mahottoman miellyttävää ja vaivatonta!

Varaa Räikee ideointi ja kerromme, kuinka voimme tehdä sisältö­markkinoinnista sinullekin tuottoisan leppoisaa

Räikeen tyyli tehdä on suoraviivainen ja mutkaton. Kaivamme esille asian ytimen ja puemme sen sanoiksi asiakkaalle helposti ymmärrettävään ja lähestyttävään muotoon.

Blogi tuo osaamisesi esille

Toteutamme asiakkaillemme blogitekstejä hyvin erilaisin lähtökohdin; joku toimittaa meille lähes valmiin tekstin itse valitsemastaan aiheesta. Me teemme tekstistä sujuvasti luettavaa ja huolehdimme, että pilkut ovat paikoillaan. Ideoita blogiteksteihin meillä kuitenkin pompsahtelee esille kuin sieniä sateella konsanaan, joten moni toivookin meiltä valmista, alusta loppuun mietittyä ja tuotettua sisältöä.

Blogi on näppärä kanava paitsi asiantuntijuutesi esille tuomiseen, myös ajankohtaisista asioista tiedottamiseen sekä asiakastarinoiden julkaisuun sujuvan kerronnan sekä kuvien ja videoupotusten kautta.

Haastattelemme mielellämme tyytyväisiä asiakkaitasi ja kirjoitamme haastattelun pohjalta käden käänteessä blogiisi asiakastarinan. Asiakastarina on referenssi vailla vertaa ja kiistaton osoitus siitä, että yrityksesi tekee mitä lupaa, osaa sen, mitä tekee ja mikä tärkeintä; asiakas saa palveluitasi ostaessaan rahoilleen kelpo vastineen.

Varaa Räikee ideointi ja kerromme, kuinka voimme tehdä sisältömarkkinoinnista sinullekin leppoisaa

Varaa digi­markkinoinnin ideointi

Blogin suunnittelussa pääset helpoiten alkuun digimarkkinoinnin ideoinnilla, jossa saat ammattilaisen työkalut ja vinkit käyttöösi ja pääset ideoimaan entistä parempaa markkinointia. Ideointi ei sido jatkotoimenpiteisiin, mutta tarjoaa sinulle konkreettista apua markkinoinnin kehittämiseen.

Blogi

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekrykampanjat somessa ovat edullisin ja yleensä myös toimivin tapa hakea uutta työvoimaa.