fbpx

Sosiaalinen media

 

  • Onnistuneella somemarkkinoinnilla saavutetaan nopeita ja mitattavia tuloksia jo pienelläkin budjetilla.

  • Ole näkyvillä siellä, missä asiakkaasikin ovat!
  • Keskity itse siihen, mitä teet parhaiten ja nauti kassakoneen kilinästä – anna meidän luoda yrityksellesi someprofiilit ja huolehtia, että yrityksesi näkyy ja kuuluu myös somessa!

Millainen some teidän yritykselle sopisi?  Varaa Räikeen ideointi, niin pian tiedät!

Toimiva, yrityksen itsensä näköinen ja aktiivinen some tarjoaa potentiaaliselle asiakkaalle nopeasti ja helposti tietoa palveluista/tuotteista ja tekee yrityksestä asiaakkaan näkökulmasta helpommin lähestyttävän. Sosiaalinen media on ihmisten arjessa läsnä enemmän kuin koskaan aiemmin – sitä selataan pitkin päivää. Yrityksen on tärkeää olla siellä, minne asiakas kiinnittää huomionsa säännöllisesti ja juuri siksi tuloksia tekevä yritys löytyy myös somesta.

Some onkin nykyään yksi tärkeimmistä digitaalisen markkinoinnin kanavista. Onnistuneella somemarkkinoinnilla saavutetaan nopeita ja mitattavia tuloksia jo pienelläkin budjetilla.

no miten Räikee tähän liittyy?

Toteutamme asiakkaillemme sisällöt sosiaalisen median kanaviin (esimerkiksi Instagram ja Facebook). Sisällöt voidaan tuottaa joko asiakkaan toimittaman materiaalin pohjalta tai voimme toteuttaa ne puolestasi alusta loppuun. Kuulostaa aika mukavan vaivattomalta, vai mitä?

Sosiaalisen median algoritmit ovat siitä kenkkuja, että ne muuttuvat jatkuvasti  ja somekärryn kyydissä pysyminen vaatiin jatkuvaa tulosten seurantaa. Mikä toimii ja mikä ei? Kuinka tavoitetaan  mahdollisimman laaja otanta niistä sosiaalisen median käyttäjistä, jotka todennäköisimmin olisivat kiinnostuneita juuri sinun yrityksesi palveluista?

Käytännössä someen postataan säännöllisesti juuri yrityksen asiakkaita eli kohderyhmää kiinnostavaa sisältöä, huolella valikoituihin kanaviin, kohdennetaan maksetut mainokset näkymään valikoiduille kohderyhmille. Avain onnistuneeseen somemarkkinointiin on jatkuvasti tarkkailla ja mittaroida myös tuloksia pelkän umpimähkään postailun sijaan.

Kuulostaako hankalalta? Me Räikeellä ollaan aika näppäriä auttelemaan näissä.

Somepaketit

Hintoihin lisätään alv 24 %

Blogi