fbpx
kotisivut yritykselle

Yritysten kehittämis­palvelut

 

Räikee on ratkaisutoimisto, joka auttaa luomaan uutta. Autamme asiakkaitamme palvelumuotoilussa ja tuotteistuksessa, brändin rakentamisessa, digitaalisten palveluiden käyttöönotossa, markkinaselvityksissä ja markkinointisuunnittelussa.

TUOTTEISTAMINEN

Kaipaatteko tukea siihen, millaisille tuotteille ja palveluille on juuri nyt kysyntää? Pohditteko, mitä tuotteita ja palveluita voisitte myydä verkossa? Tai haluatteko pohtia tuotteistustyöpajassa palveluiden nimiä, sisältöjä, kohderyhmiä, hinnoittelua, markkinointia ja myyntiä?

Yhdessä Räikeen kanssa toteutettu tuotteistusprojekti innostaa ravistelemaan yrityksen palvelu- ja tuotevalikoimaa, tuomaan ideoita yhteiseen pöytään ja kehittämään uutta. Tuotteistusprojekti starttaa helpoiten Tuotteistuksen ideatunnilla, joka voidaan toteuttaa myös etänä. Ideatunti ei sido jatkotoimenpiteisiin, mutta antaa selkeän kuvan yrityksenne tuotteistuksen tilanteesta ja kehittämistarpeista.

 

Tuotteistuksen ideatunti 99 € +alv

MARKKINOINTI­SUUNNITTELU

Millä mallilla yrityksenne markkinointi on? Ovatko verkkosivut ja some aktiivikäytössä? Entäpä niiden sisällöt – ovatko yrityksen palvelut nettisivuilla ajan tasalla? Onko markkinoinnin kokonaisuus kenenkään hallussa?

Toteutamme asiakkaillemme käytännönläheisiä, yrityksen myyntiä edistäviä markkinointistrategioita ja -suunnitelmia. Markkinointistrategiaan kirjataan mm. markkinoinnin tavoitteet sekä toimenpiteet, joilla niihin päästään. Markkinointisuunnitelma puolestaan on käytännönläheinen suunnitelma siitä, miten tavoitteet ja toimenpiteet viedään yrityksen arkeen.

Markkinointisuunnittelussa pääsee helpoiten alkuun Markkinoinnin tilanneanalyysillä. Tilanneanalyysi ei sido jatkotoimenpiteisiin, mutta tarjoaa teille jo sellaisenaan selkeän kuvan yrityksenne markkinoinnin kehittämistarpeista.

 

Markkinoinnin tilanneanalyysi 99 € +alv

Koulutukset

Räikee tarjoaa myös markkinoinnin ja myynnin koulutuksia. Tulevista koulutuksista ja webinaareista ilmoitetaan verkkosivuillamme. Voit myös tilata yrityksellesi personoitua koulutusta markkinoinnin ja myynnin teemoista. Koulutuksissa ja yrityskohtaisissa valmennuksissa voidaan käsitellä mm. seuraavia teemoja:

  • yrityksen someviestintä
  • kiinnostava sisältö
  • markkinointikanavissa
   kilpailuedut – yrityksen ylivoimainen asiakashyöty
  • asiakkaan ostopolku
  • myyntipuhe ja -argumentit

Räikeen webinaarit eri teemoista löytyvät studego.com-sivustolta.

Blogi