fbpx
kotisivut yritykselle

Yritysten kehittämis­­palvelut

Räikee on ratkaisutoimisto, joka auttaa luomaan uutta. 

Autamme asiakkaitamme 

TUOTTEISTAMINEN

Kaipaatteko tukea siihen, millaisille tuotteille ja palveluille on juuri nyt kysyntää? Pohditteko, mitä tuotteita ja palveluita voisitte myydä verkossa? Tai haluatteko pohtia tuotteistustyöpajassa palveluiden nimiä, sisältöjä, kohderyhmiä, hinnoittelua, markkinointia ja myyntiä?

BrändI

Brändi on sitä, mitä yrityksestä näkyy – ja toivotaan näkyvän – ulospäin. Se ei ole kuitenkaan vain visuaalista ilmettä, vaan brändityössä ollaan mitä suuremmissa määrin sen äärellä, miksi yritys on olemassa ja miten se pyrkii muuttamaan maailmaa.

MARKKINOINTI­SUUNNITELMA

Millä mallilla yrityksenne markkinointi on? Ovatko verkkosivut ja some aktiivikäytössä? Entäpä niiden sisällöt – ovatko yrityksen palvelut nettisivuilla ajan tasalla? Onko markkinoinnin kokonaisuus kenenkään hallussa? Onko markkinoinnilla mitattavat tavoitteet?

Markkinointisuunnitelma on käytännönläheinen suunnitelma siitä, miten yrityksen tavoitteita tukevat markkinoinnin toimenpiteet viedään yrityksen arkeen.

Koulutukset

Räikee tarjoaa myös markkinoinnin ja myynnin koulutuksia. Tulevista koulutuksista ja webinaareista ilmoitetaan verkkosivuillamme. Voit myös tilata yrityksellesi personoitua koulutusta markkinoinnin ja myynnin teemoista. Koulutuksissa ja yrityskohtaisissa valmennuksissa voidaan käsitellä mm. seuraavia teemoja:

  • yrityksen someviestintä
  • kiinnostava sisältö
  • markkinointikanavissa
   kilpailuedut – yrityksen ylivoimainen asiakashyöty
  • asiakkaan ostopolku
  • myyntipuhe ja -argumentit

Räikeen webinaarit eri teemoista löytyvät studego.com-sivustolta.

Blogi

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekrykampanjat somessa ovat edullisin ja yleensä myös toimivin tapa hakea uutta työvoimaa.