fbpx

Pieksämäen kaupunki | Tekninen toimi

Olemme saaneet jättää kädenjälkemme Pieksämäen kaupungin tekniselle toimelle. Rakensimme heille helposti lähestyttävän brändi-ilmeen, jonka kaupunkilaiset ovat oppineet tunnistamaan.

Kaupungin tekninen toimi vastaa useista infrastruktuuriin ja ympäristön ylläpitoon liittyvistä tehtävistä, jotka tukevat kaupungin asukkaiden arkea ja varmistavat kaupungin toimivuuden. Se muun muassa pitää kunnossa puistot ja kadut sekä tilat ja rakennukset, sekä huolehtii ruoan saannin ja siivouksen.

Kokonaisuudessaan teknisen toimen tehtävänä on varmistaa kaupungin infrastruktuurin toimivuus ja kehitys sekä tarjota asukkaille sujuvat, turvalliset ja kestävät elinolosuhteet.

Tekninen toimi logo

Me saimme kunnian suunnitella tekniselle toimelle ilmekokonaisuuden, joka kattaa työalueiden logot, värien ja fonttien määrittelyt, Word- ja PP-pohjien ulkoasut sekä työvaatteiden ja -autojen ilmeet.

Näiden pohjalle rakensimme teknisen toimen brändin, joka kertoo mitä halutaan viestiä, millä äänensävyllä puhutellaan ihmisiä ja mitä mielikuvia halutaan brändi-ilmeellä luoda, sillä hyvin rakennettu brändi on kaiken suunnittelun lähtökohta.

Tutustu brändikirjaan!