fbpx

Digimarkkinointi

Digimarkkinointi on tätä nykyä välttämätöntä. Miten muuten tavoittaisimme enää ketään?

Digimarkkinointi on laaja käsite, sillä sen alle voi periaatteessa laskea kaiken markkinointiviestinnän, mikä toteutetaan sähköisissä kanavissa. Digimarkkinointi on tätä nykyä välttämätöntä. Miten muuten tavoittaisimme enää ketään?

Samalla kun markkinointi on pirstaloitunut lukuisiin eri kanaviin, se on toisaalta suoraviivaisempaa kuin koskaan. Olemme pyrkineet rakentamaan digimarkkinoinnista Sinulle niin helppoa kuin mahdollista, kuitenkin unohtamatta itse tarkoitusta eli tuloksia.

Olemme erikoistuneet digimarkkinointiin erityisesti Facebookissa, Instagramissa, Linkedinissä ja Google Adsissa.

Olemme kehittäneet markkinointiin selkeät mittarit ja ymmärrettävät raportit, jotka auttavat seuraamaan ja kehittämään markkinointia.

Ruvetaanko tänään tekemään?

Facebook & Instagram -mainonta: Yhteistyöllä tuloksiin

Tässä blogikirjoituksessa keskitymme siihen, kuinka yhteistyöllä, laadukkaalla sisällöllä ja visuaalisuudella voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia Facebookissa ja Instagramissa.

Pro-Tot Oy

Brändi, logo, nettisivut, valokuvaus, painomateriaalit, markkinointipäällikkö

Maarla Group

Brändi, nettisivut, valokuvaus, painomateriaalit, digimarkkinointi, markkinointipäällikkö

Tapijola-ikkunat

Tapijola-ikkunat

Valokuvaus, markkinointimateriaalit, digimarkkinointi, markkinointipäällikkö

JATKUVA, MITATTU DIGIMARKKINOINTI

Alkaen 290 € /kk

Palvelu sisältää kampanjoiden ylläpidon yhdessä kanavassa, markkinointikalenterin ylläpidon, tavoitteet, mittarit ja raportit. Lisäksi seurantaa ja kehittämistä tehdään säännöllisissä markkinointipalavereissa, joiden avulla asiakas pysyy jatkuvasti kartalla, missä mennään. Rakennamme jokaiselle asiakkaalle myös digimarkkinoinnin suunnitelman.