fbpx

Brändi

Onnistunut brändi on yrityksille keskeinen menestystekijä. Se luo tunnettuutta ja kykyä erottua. Brändi on mm. sitä, mitä ihmiset ajattelevat yrityksestäsi. Miten siihen sitten voi vaikuttaa?

Kyse on mielikuvien rakentamisesta ja viestinnästä. Millaisena yrityksesi brändi tunnetaan? Viestiikö se aidosti yrityksenne arvomaailmaa, osaamista ja ammattimaisuutta? Onko siinä asioita, jotka tekevät siitä erityisen kiinnostavan?

Autamme rakentamaan brändiä, joka huomataan. Tähän kokonaisuuteen me Räikeessä niputamme paljon eri asioita, kuten brändikirjan rakentaminen, yrityksen logo ja muu ilme, tuotteistaminen, videot ja valokuvat jne. Brändikirja ohjaa viestintää ja vahvassa brändissä tämä kaikki on rakennettu alusta loppuun tyylillä.

Ruvetaanko tänään tekemään?

brändäys

Brändäys

Onnistunut brändi on yksi yrityksen menestystekijöitä. Se luo tunnettuutta ja kykyä erottua.

Tuotteistus

Olisiko tarvetta kehittää palveluiden nimiä, sisältöjä, kohderyhmiä, hinnoittelua, markkinointia ja myyntiä?

Logo & yritysilme

Brändi on sitä, mitä yrityksestä näkyy – ja toivotaan näkyvän – ulospäin. Selkeä ja yhdenmukainen brändi-identiteetti vahvistaa yrityksen viestiä.

Videotuotanto

Markkinointivideoita, jotka viestivät, herättävät ja pysäyttävät. Videoita katsotaan somessa todella paljon, se kannattaa hyödyntää yrityksen viestinnässä!

VALOKUVAUS

Yrityskuvia, jotka vahvistavat brändiä – henkilökuvat, tuotekuvat, toimitila- ja referenssikuvat.

Printtimedia

Laadukkaat, selkeät ja huomiota herättävät brändituotteet luovat ammattitaitoista mielikuvaa.

Meistä sanottua

Meistä sanottua

Olemme saaneet kustannustehokasta markkinointiapua varsinkin some- ja digimarkkinoinnin puolella. Toiminta on selkeää, asiakasta kuunnellaan ja osataan myös sanoa jos joku asia ei toimi.

Tapijola-ikkunat

Jussi Aitto-oja

Räikeellä kuunnellaan asiakasta ja asiakkaan omia ajatuksia. Kaikista asioista voidaan keskustella ja mahdollisiin ongelmiin pureudutaan kunnolla.

Domesta

Kyösti Lehtola

Blogi

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekrykampanjat somessa ovat edullisin ja yleensä myös toimivin tapa hakea uutta työvoimaa.