fbpx

Nettisivut

Kotisivut yritykselle – Luo verkkosivuista digitaalinen ostopolku

Verkkosivut ovat yritykselle digitaalisen markkinoinnin tukikohta, johon tiivistyy kaikki oleellinen yrityksen viestinnästä. Nykyisin yrityksen nettisivuilla on kaikkein suurin merkitys ensivaikutelman luomisessa asiakkaille. Laadukkaille, kiinnostaville ja tyylikkäille verkkosivuille on ilo ohjata asiakkaita!

Hyvin suunnitellut verkkosivut

  • ovat visuaalisesti tyylikkäät ja teknisesti toimivat
  • herättävät potentiaalisessa asiakkaassa kiinnostusta yritystä kohtaan
  • kertovat ytimekkäästi sen, missä yritys voi asiakasta auttaa
  • tuovat lisää kauppaa

Esimerkkejä Räikeen toteuttamista verkko­sivuista:

”Oon muuten ihan älyttömän iloinen, että olette siellä. Että saan ammattilaisten apua kaikkeen siihen, mihin itsellä ei ole aikaa, halua eikä osaamista. Kiitos, että olette 😊 ”

Marjo Rönnkvist
Sana tai pari Oy

Hinnasto

Ota yhteyttä

Luotettavuutta ja mielikuvia

Yrityksen nettisivujen täytyisi tarjota asiakkaalle jo nopealla vilkaisulla selkeä kuva yrityksen tuotteista tai palveluista. Asiakkaalle on myös ensiarvoisen tärkeää, että verkkosivut viestivät luotettavaa ja osaavaa kuvaa yrityksestä. Nykyisin työnantajamielikuvalla on entistä suurempi merkitys – Saako teidän yrityksestänne hyvän kuvan mahdollisena työpaikkana?

Ja ehkä kaikkein tärkeintä on se, että yrityksen nettisivujen kautta on mahdollisimman helppoa ottaa yritykseen yhteyttä.

Ostopolun vahvin lenkki

Räikee luo verkkosivuja, joilla on aidosti merkitystä markkinoinnin ja myynnin kannalta. Ne ovat asiakkaalle digitaalisen ostopolun vahvin lenkki – palvelut ovat näkyvillä, selkeästi esitelty ja helposti ostettavissa.

Verkkosivujen toteutus on asiakkaalle vaivaton prosessi. Otamme aikataulusta ja käytännön toteutuksesta täyden vastuun.

NÄIN VERKKOSIVUT TOTEUTETAAN

  1. Ideointi
  2. Sivustosuunnitelma
  3. Sisällöntuotanto
  4. Ulkoasu
  5. Tekninen toteutus
  6. Julkaisu!

Ota yhteyttä

Anu Markkanen

asiakkuuspäällikkö / myynti

anu@raikee.fi
040 821 7588

Verkkosivu­analyysi

Olemme huomanneet, että monessa yrityksessä pohditaan, saataisiko nykyiset nettisivut kuntoon pienellä päivityksellä vai tarvitaanko kokonaan uusi sivusto.

Tämän pohdinnan tueksi olemme suunnitelleet Verkkosivuanalyysi-palvelun, joka on edullinen, mutta kattavat tapa selvittää nykyisten nettisivujen toimintakyky yrityksen digitaalisessa markkinoinnissa.

Hakukone­optimointi

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen toteutusta. Hakukoneoptimointia voi myös jatkuvasti kehittää ja parantaa olemassa oleville nettisivuille.

Saavutettavuus

Verkkopalvelun saavutettavuudesta on olemassa direktiivi, joka koskee julkisen sektorin verkko­palveluita, osaa yksityisen sektorin toimijoista sekä tahoja, joiden verkko­palveluja on tuettu julkisin varoin.

Blogi