fbpx
kotisivut yritykselle

Netti­sivut

Kotisivut yritykselle

Räikeen toteuttamat nettisivut ovat selkeitä ja yksinkertaisia – Ja siitä asiakkaamme pitävät!

Saamme jatkuvasti palautetta, että rakentamamme nettisivut ovat visuaalisesti tyylikkäitä ja niistä löytyy helposti kaikki oleellinen. Haluamme säilyttää tämän linjan jatkossakin. Räikee luo sivuja, joilla on aidosti merkitystä markkinoinnin ja myynnin kannalta.

Nettisivuihin tiivistyy yrityksen toiminnan tarkoitus, arvomaailma ja osaaminen. Sivuston tulisi jo nopealla vilkaisulla avata läpileikkaus yrityksen palveluista. Meille on tärkeää, että verkkosivut vahvistavat luotettavaa ja osaavaa mielikuvaa asiakkaastamme.

Verkkosivuanalyysi

KOTISIVUT PÄIVITYKSEN TARPEESSA?

Yrityksen nettisivut vaativat säännöllistä sisältöjen päivittämistä, koska yrityksen toimintakin yleensä uudistuu, muttuu ja kasvaa. Olemme huomanneet, että monessa yrityksessä pohditaan, saataisiko nykyiset nettisivut kuntoon pienellä päivityksellä vai tarvitaanko kokonaan uusi sivusto.

Tämän pohdinnan tueksi olemme suunnitelleet Verkkosivuanalyysi-palvelun, joka on edullinen, mutta kattavat tapa selvittää nykyisten nettisivujen toimintakyky yrityksen digitaalisessa markkinoinnissa.

Hakukoneoptimointi

Paranna Google-näkyvyyttä

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen toteutusta. Hakukoneoptimointia voi myös jatkuvasti kehittää ja parantaa olemassa oleville nettisivuille.

Hakukoneoptimoinnissa ovat hyvin tärkeitä sekä tekniset että sisällölliset toimenpiteet. Sivuston tulee olla teknisiltä ominaisuuksiltaan hakukoneystävällinen, mutta myös sisällöissä on tarpeen huomioida tärkeimmät avainsanat.

Mitkä ovat sitten tärkeitä avainsanoja? Tässä auttaa Räikeen hakusana-analyysi, joka auttaa löytämään sen, miten sivustoa kannattaa optimoida.

Saavutettavuusanalyysi

Mietityttääkö Verkkopalvelun saavutettavuus?

Saavutettavuudesta on olemassa direktiivi, joka koskee julkisen sektorin verkko­palveluita, osaa yksityisen sektorin toimijoista sekä tahoja, joiden verkko­palveluja on tuettu julkisin varoin.

Näin nettisivuprojekti etenee

Useimmat Räikeen toteuttamat verkkosivut valmistuvat intensiivisen kuuden viikon projektin tuloksena.

nettisivut

VIIKKO 1: Startti

Ideoidaan ja tehdään sivustosuunnitelma.

verkkosivut

Viikot 2-3: Ulkoasutuotanto

Tuotetaan sivuston graafinen ilme ja valokuvat.

kotisivut yritykselle

Viikot 4-5: Sisällöntuotanto

Tuotetaan sivuston sivut sisältöineen.

responsiiviset kotisivut

Viikko 6: Julkaisu

Asennetaan verkkosivut käyttöön. Viimeistellään hakukoneoptimointi ja varmistetaan sivuston tekninen toimivuus.

Blogi