fbpx

Netti­sivut

Räikeen toteuttamat nettisivut ovat selkeitä ja yksinkertaisia – Ja siitä asiakkaamme pitävät!

Saamme jatkuvasti palautetta, että rakentamamme nettisivut ovat visuaalisesti tyylikkäitä ja niistä löytyy helposti kaikki oleellinen. Haluamme säilyttää tämän linjan jatkossakin. Räikee luo sivuja, joilla on aidosti merkitystä markkinoinnin ja myynnin kannalta.  

Nettisivuihin tiivistyy yrityksen toiminnan tarkoitus, arvomaailma ja osaaminen. Sivuston tulisi jo nopealla vilkaisulla avata läpileikkaus yrityksen palveluista. Meille on tärkeää, että verkkosivut vahvistavat luotettavaa ja osaavaa mielikuvaa asiakkaastamme. 

Verkkopalvelun saavutettavuus

Verkko­palvelun saavutettavuus tarkoittaa sitä, että verkko­palvelua voidaan käyttää mahdollisimman monella erilaisella pääte­laitteella ja verkko­selaimella, sekä tarvittaessa myös apu­välineiden avulla. Saavutettavan palvelun on oltava myös sisällöllisesti ymmärrettävä ja selkeä.

Saavutettavuudesta on olemassa direktiivi, joka koskee julkisen sektorin verkko­palveluita, osaa yksityisen sektorin toimijoista sekä tahoja, joiden verkko­palveluja on tuettu julkisin varoin.

Lue lisää ja varaa saavutettavuusanalyysi!

Kotisivujen hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen toteutusta. Hakukoneoptimointia voi myös jatkuvasti kehittää ja parantaa olemassa oleville nettisivuille.

Hakukoneoptimoinnissa ovat hyvin tärkeitä sekä tekniset että sisällölliset toimenpiteet. Sivuston tulee olla teknisiltä ominaisuuksiltaan hakukoneystävällinen, mutta myös sisällöissä on tarpeen huomioida tärkeimmät avainsanat.

Mitkä ovat sitten tärkeitä avainsanoja? Tässä auttaa Räikeen hakusana-analyysi, joka auttaa löytämään sen, miten sivustoa kannattaa optimoida.

Näin nettisivuprojekti etenee

Useimmat Räikeen toteuttamat verkkosivut valmistuvat intensiivisen kuuden viikon projektin tuloksena.

startti

VIIKKO 1: Startti

Tehdään sopimus ja tavataan sisällön­tuotannon työpajassa.

Viikot 2-3: Ulkoasutuotanto

Tuotetaan sivuston graafinen ilme ja valokuvat.

sisällöntuotanto

Viikot 4-5: Sisällöntuotanto

Tuotetaan sivuston sivut sisältöineen.

julkaisu

Viikko 6: Julkaisu

Asennetaan verkkosivut käyttöön. Viimeistellään hakukoneoptimointi ja varmistetaan sivuston tekninen toimivuus.

Blogi

Hienoja sanoja

Hienoja sanoja

Palvelumuotoilu ja digitaalinen ostopolku. Huh, miten hienoja sanoja!

Juhlatunnelmissa

Juhlatunnelmissa

“Kun kysyt kuulumisia nyt, vastaan: Kiitos, meille kuuluu hyvää.”