fbpx
kotisivut yritykselle

Netti­sivut

Kotisivut yritykselle – Luo verkkosivuista digitaalinen ostopolku

Nettisivuihin tiivistyy yrityksen toiminnan tarkoitus, arvomaailma ja osaaminen. Sivuston täytyisi tarjota asiakkaalle jo nopealla vilkaisulla selkeä kuva yrityksen palveluista. Asiakkaalle on myös ensiarvoisen tärkeää, että verkkosivut viestivät luotettavaa ja osaavaa kuvaa yrityksestä.

Haluamme, että rakentamamme nettisivut ovat visuaalisesti tyylikkäitä ja niistä löytyy helposti kaikki oleellinen. Räikee luo verkkosivuja, joilla on aidosti merkitystä markkinoinnin ja myynnin kannalta. Ne ovat asiakkaalle digitaalisen ostopolun vahvin lenkki – palvelut ovat näkyvillä, selkeästi esitelty ja helposti ostettavissa.  

Jätä soittopyyntö – laitetaan kotisivut kuntoon!

Esimerkkejä Räikeen toteuttamista verkko­sivuista:

”Oon muuten ihan älyttömän iloinen, että olette siellä. Että saan ammattilaisten apua kaikkeen siihen, mihin itsellä ei ole aikaa, halua eikä osaamista. Kiitos, että olette 😊 ”

Marjo Rönnkvist
Sana tai pari Oy

Verkkosivuanalyysi

KOTISIVUT PÄIVITYKSEN TARPEESSA?

Yrityksen nettisivut vaativat säännöllistä sisältöjen päivittämistä, koska yrityksen toimintakin yleensä uudistuu, muttuu ja kasvaa. Olemme huomanneet, että monessa yrityksessä pohditaan, saataisiko nykyiset nettisivut kuntoon pienellä päivityksellä vai tarvitaanko kokonaan uusi sivusto.

Tämän pohdinnan tueksi olemme suunnitelleet Verkkosivuanalyysi-palvelun, joka on edullinen, mutta kattavat tapa selvittää nykyisten nettisivujen toimintakyky yrityksen digitaalisessa markkinoinnissa.

Hakukoneoptimointi

Paranna Google-näkyvyyttä

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen toteutusta. Hakukoneoptimointia voi myös jatkuvasti kehittää ja parantaa olemassa oleville nettisivuille.

Hakukoneoptimoinnissa ovat hyvin tärkeitä sekä tekniset että sisällölliset toimenpiteet. Sivuston tulee olla teknisiltä ominaisuuksiltaan hakukoneystävällinen, mutta myös sisällöissä on tarpeen huomioida tärkeimmät avainsanat.

Mitkä ovat sitten tärkeitä avainsanoja? Tässä auttaa Räikeen hakusana-analyysi, joka auttaa löytämään sen, miten sivustoa kannattaa optimoida.

Saavutettavuusanalyysi

Mietityttääkö Verkkopalvelun saavutettavuus?

Saavutettavuudesta on olemassa direktiivi, joka koskee julkisen sektorin verkko­palveluita, osaa yksityisen sektorin toimijoista sekä tahoja, joiden verkko­palveluja on tuettu julkisin varoin.

Näin nettisivuprojekti etenee

Useimmat Räikeen toteuttamat verkkosivut valmistuvat intensiivisen kuuden viikon projektin tuloksena.

nettisivut

VIIKKO 1: Startti

Ideoidaan ja tehdään sivustosuunnitelma.

verkkosivut

Viikot 2-3: Ulkoasutuotanto

Tuotetaan sivuston graafinen ilme ja valokuvat.

kotisivut yritykselle

Viikot 4-5: Sisällöntuotanto

Tuotetaan sivuston sivut sisältöineen.

responsiiviset kotisivut

Viikko 6: Julkaisu

Asennetaan verkkosivut käyttöön. Viimeistellään hakukoneoptimointi ja varmistetaan sivuston tekninen toimivuus.

Blogi

Rakennusalan markkinointi

Rakennusalan markkinointi

Vaikka teemmekin markkinointia laajasti eri alojen yrityksille, järjestöille ja julkiselle sektorille, moni on varmaan huomannut, että valtaosa asiakkaistamme on rakennusalalta.