fbpx

Myyvät ja viimeistellyt nettisivut – domesta.fi

Domesta

Domesta on laadustaan tunnettu paritalojen ja rivitalojen rakentaja Nurmijärveltä. Yritys tarjoaa vuosien kokemuksella ja osaamisella korjaus- ja uudisrakentamisen kokonaispalveluita.

Domestalle on tärkeää korkea laatu ja tinkimätön palvelu. Nettisivujen tuli puhua samaa kieltä näiden arvojen kanssa: ulkoasun tuli olla viimeistelty ja käyttökokemuksen erinomainen. 

Huolellinen taustatyö

Sivustosuunnitelma

Suunnittelimme Domestan kanssa erityisesti myytävien asuntojen näkökulmasta digimarkkinointiin asiakkaan ostopolun, mikä ohjaa asiakkaat kiinnostumaan asunnoista. Sivustosuunnitelmassa myytävät kohteet oli valittu tärkeimmäksi osaksi sivuston rakennetta.

Teknisesti hallittu kokonaisuus

Järkevät ratkaisut

Domestan edelliset verkkosivut oli rakennettu turhan monimutkaisesti ja pienetkin muutokset vaativat koodaustyötä. Domestan muuttuviin ja kasvaviin tarpeisiin sopi mainiosti Räikeen toimintamalli, jossa sivujen tekninen toteutus ja kehittäminen jatkossa pyritään pitämään mahdollisimman yksinkertaisena.

Simppeli navigointi

3 sekunnin sääntö

Asiakkaan ostopolun näkökulmasta myytävät asunnot täytyi saada ymmärrettävästi ja helposti löydettävästi esille. ”Nyt myynnissä”-nosto etusivulla ratkaisee tämän tarpeen mainiosti. Domestan upeasti rakennettuja, viimeisteltyjä asuntoja etsivä löytää tarvitsemansa välittömästi.

Jatkuvasti kehittyvät verkkosivut

Yritys kehittyy – verkkosivut kehittyvät

Domestan tarpeet ovat matkan varrella laajentuneet. Siksi jatkuvasti kehittyvä verkkosivukonsepti toimii erinomaisesti yrityksen tarpeisiin. Sivujen toteutuksessa on tehty myös teknisiä ratkaisuja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa, jotta Domesta on saanut myynnin kannalta keskeiset asiat toimimaan optimaalisesti.

Visuaalinen tyylikkyys

Rakennusliike ei myy vain taloja tai asuntoja, vaan se myy koteja. Jotta asiakkaan luottamus elämän merkittävimmän hankinnan edessä voitetaan, on nettisivujen viestittävä ammattitaidosta ja laadusta ja toisaalta lämmöstä ja kodikkuudesta.

Domestan laadukkaat referenssikuvat auttoivat nostamaan kodikasta fiilistä nettisivuilla esille. Sivuja katsellessa alkaa tehdä mieli uuteen asuntoon!