fbpx

Nettisivujen rakentaminen vaiheittain – Joustava ja kustannustehokas valinta

Tämä on usein erityisesti mikroyritykselle mukavin malli kehittää markkinoinnin mullistavat verkkosivut.

Yrityksen verkkosivut ovat modernin liiketoiminnan kulmakivi. Ne toimivat digitaalisena näyteikkunana, josta asiakkaat voivat tutustua palveluihin ja tuotteisiin. Kuitenkin monille pienille ja keskisuurille yrityksille verkkosivujen rakentaminen kerralla voi olla kallis ja aikaa vievä projekti. Mitä jos kertoisimme teille, että voitte nyt toteuttaa unelmanne kotisivuista sopivissa vaiheissa, joustavasti ja kustannustehokkaasti?

Vaiheittain etenevät verkkosivut

Tavanomainen tapa toteuttaa yrityksen verkkosivut on suunnitella ja rakentaa ne kerralla, jolloin projekti sitoo asiakkaan aikaa ja budjettia. Usein on myös tarve saada nopeasti uutta auki esimerkiksi aloittavissa yrityksissä tai liiketoiminnan muutostilanteissa. Ratkaisu on vaiheittain toteutettavat verkkosivut. Tämä lähestymistapa mahdollistaa kustannusten jakamisen pidemmälle ajalle ja mahdollistaa sen, että sivut aidosti kehittyvät yrityksen kasvun ja liiketoiminnan muutosten mukana.

Miksi vaiheittainen rakentaminen on hyödyllistä?

  • Kustannustehokkuus: Vaiheittainen verkkosivujen rakentaminen mahdollistaa sen, että voit aloittaa pienestä ja lisätä sisältöä ja toiminnallisuuksia myöhemmin tilanteen mukaan. Tämä on usein erityisesti mikroyritykselle mukavin malli kehittää markkinoinnin mullistavat verkkosivut.
  • Joustavuus: Voit mukauttaa verkkosivuja ketterästi liiketoimintasi muutosten mukaan. Joskus muutokset liiketoimintasuunnitelmaan eivät ole kerralla selviä ja on vaikeuksia toteuttaa kerralla pitkään markkinointia palveleva verkkosivusto. Siksi on fiksumpaa edetä vaiheissa. Lisäksi voimme kerätä matkan varrella asiakaspalautetta ja kehittää sivustoa palautteen pohjalta.
  • Nopeampi julkaisu: Sen sijaan, että tavoittelisit täydellistä verkkosivustoa ja odottelisit sen valmistumista, voimme julkaista suppeamman version nopeutetulla aikataululla ja mahdollistaa uudet markkinoinnin ja myynnin mahdollisuudet heti.

Kätevä verkkosivujen hintalaskuri

Haluamme tehdä vaiheittaisen verkkosivujen rakentamisen mahdollisimman helpoksi. Siksi julkaisimme kätevän verkkosivujen hintalaskurin, joka auttaa sinua arvioimaan kustannukset muutamassa sekunnissa.

Jos haaveilet laadukkaista ja ammattimaisista verkkosivuista, olemme täällä auttamassa sinua eteenpäin. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Juho Lehtola
myynti, konsultointi, data ja työkalut // 040 1741 241, juho@raikee.fi