fbpx

PRO-TOT – TEOLLISUUDEN HALUTUIN KUMPPANI

Pro-tot erottuu edukseen nuorekkaalla meiningillä ja asiantuntemuksella. Laatu ja kokonaisvastuun ottaminen eivät ole Pro-Totille vain kauniita sanoja, vaan ihan oikeasti elävää arkea.

Tästä lähtökohdasta meille oli ilo alkaa kehittämään Pro-Totin markkinointiviestintää! Verkkosivuista tuli upeat ja Pro-Totin näköiset, ne viestivät Pro-Totista alan asiantuntijana ja työpaikkana, jossa ei tarvitse tehdä töitä otsa rypyssä.

Teemme yhteistyötä Pro-Totin kanssa ulkoistetun markkinointipäällikön roolissa ja olemme toteuttaneet mm. brändäystä, markkinointisuunnittelua, valokuvausta, verkkosivut, esitteitä, asiakastarinoita ja messumateriaalia.

”Ennen yritimme aina tehdä kaiken itse. Kun lähdin etsimään kovassa nosteessa olevalle yrityksellemme ulkopuolista apua markkinointiin, kartoitin tarjontaa ja valitsin Räikeen mm. paikallisuuden ja meille sopivien palveluratkaisujen takia. Ulkoistettuamme markkinoinnin Räikeelle, emme joudu enää itse miettimään, missähän välissä tätä markkinointiakin ehtisi tekemään.

Räikee on toteuttanut meillä markkinointipäällikön roolia ja sen tiimoilta on tehty kampanjoita, somea, sisällöntuotantoa ja nettisivujen ylläpitoa. Räikee myös päivitti meidän nettisivut uuteen uskoon ja olen ollut sivuihin todella tyytyväinen. Yhteistyössä hyvänä asiana olen kokenut paikallisuuden. Sopivan kokoisena yrityksenä Räikee tuntee meidät asiakkaana hyvin ja pystyy tuottamaan juuri meidän kaltaista sisältöä.  Osaamista löytyy, ja halua tehdä asioita aina vain paremmin. Suosittelen!”

Joni Karhinen, Pro-Tot Oy