Tunnelmalliset nettisivut – ravintolataica.com

Ravintola Taica

Ravintola Taica on tunnelmallinen ravintola Pieksämäellä. Taicassa voi nauttia sekä monipuolista lounasta että maukkaita aterioita á la carte -listalta.

Taican verkkosivuprojektissa otimme tavoitteeksi, että ravintolan tunnelma tulisi esiin jo verkkosivuilla ja kutsuisi vierailemaan ravintolassa. Sivuille haluttiin myös etsityimmät asiat mahdollisimman selkeästi esille, eli aukioloajat, yhteystiedot ja ruokalista.

Huolellinen taustatyö

Sivustosuunnitelma

Toimivat verkkosivut ovat
digitaalisen markkinoinnin tärkein
osa. Siksi myös valmistelemme ne
huolella ja laadimme tässäkin projetkissa huolellisen sivustosuunnitelman.

Teknisesti hallittu kokonaisuus

Järkevät ratkaisut

Vältämme turhaa teknistä kikkailua ja liian
raskaita toteutuksia, mitkä voisivat
vaikeuttaa verkkosivujen ylläpitoa jatkossa. Siksi näillä sivuilla ei ole mitään ylimääräistä, mutta oleellinen löytyy helposti.

Simppeli navigointi

3 sekunnin sääntö

Tiesitkö, että verkkosivujen vierailijat tekevät 3 sekunnissa ratkaisun, kiinnostuvatko he sisällöstä vai ei? Siksi pyrimme tekemään sivujen rakenteesta niin yksinkertaisen, että ravintolan verkkosivujen haetuimpia asioita tarvitse kauaa etsiä – aukioloajat, yhteystiedot ja ruokalista löytyvät nopeasti.

Jatkuvasti kehittyvät verkkosivut

Yritys kehittyy – verkkosivut kehittyvät

Nykyaikainen verkkosivusto kehittyy yrityksen
toiminnan mukana ja on hyvä olla aina laajennettavissa tarpeen mukaan. Myös Taican tapauksessa sivujen sisältöä on muokattu ja laajennettu matkan varrella, että ne vastaavat paremmin yrityksen tämän hetken tarpeita.

Visuaalinen tyylikkyys

Verkkosivujen tyylikäs ulkoasu on meille intohimo. Jokainen sivusto on yksilöllinen – juuri asiakkaan brändille sopiva. Siksi Taican verkkosivujen ulkoasu ja rakenne ei tule sinulle vastaan missään muualla.