fbpx

Tapijola-ikkunat – Ikkunat kaikkiin kohteisiin

Tapijola-ikkunoiden toimitusjohtaja Jussi Aitto-Oja valitsi Räikeen markkinointikumppanikseen seurattuaan yrityksen toimintaa ensin etäältä. Valinta ei olisi voinut paremmin nappiin mennä. Yhteistyö on ollut saumatonta ja selkeyttänyt markkinointia siten, ettei yrittäjän itsensä tarvitse enää miettiä toimiiko se vai ei.

“Olemme saaneet kustannustehokasta markkinointiapua varsinkin some- ja digimarkkinoinnin puolella. Voisi sanoa, että ilman sitä ei olisi myöskään meitä. Näkyvyys ja markkinointi somessa on ollut välttämättömyys meille ja Räikee on hoitanut osuutensa kiitettävästi. Toiminta on selkeää, asiakasta kuunnellaan ja osataan myös sanoa, jos joku asia ei toimi.” Jussi Aitto-Oja kertoo.

Toimimme Tapijola-ikkunoille ulkoistettuna markkinointipäällikkönä. Lisäksi toteutamme heille tavoitteellista, liidejä tuottavaa digimarkkinointia. Olemme myös valokuvanneet useita Tapijola-ikkunoiden referenssikohteita. Suunnittelemme hyvässä yhteistyössä Tapijola-ikkunoiden tuotteiden, eli keski-suomalaisten laatuikkunoiden markkinointia. Yhteistyö on tuottanut toivottuja tuloksia. Markkinointiin kuuluu mm. digikampanjoiden ideointi ja rakentaminen, Google- ja Facebook-mainonnan ylläpito, verkkosivujen ylläpito sekä uutiskirjeiden toteutus.

Tapijola_ikkunat_esite
Tapijola-ikkunat
Tapijola-ikkunat
Tapijola-ikkunat