fbpx

Toteutimme Coach Raution nettisivut: ”Täysi kymppi!”

Lähdimme Piian kanssa tavoittelemaan juuri hänen yrityksensä näköisiä sivuja, joista huokuisi se sama välittäminen ja aito tekemisen meininki, joka värittää koko Coach Raution toimintaa.

Nettisivut ovat tärkeä markkinoinnin väline, joihin tiivistyy yrityksen toiminnan tarkoitus. Sivuston täytyy tarjota potentiaaliselle asiakkaalle selkeä kuva yrityksen palveluista nopeallakin vilkaisulla, vangita mielenkiinto ja kutsua tutustumaan palveluun tarkemmin. Meille tärkeää on se, että rakentamamme kotisivut ovat visuaalisesti tyylikkäitä ja että niistä löytyy helposti kaikki asiakkaan näkökulmasta oleellinen tieto. Hyvät nettisivut ovat asiakkaalle digitaalisen ostopolun vahvin lenkki, josta on helppo löytää tietoa tarjolla olevista palvelusta ja mikä tärkeintä; ryhtyä yrityksen asiakkaaksi!

Toteutimme hiljattain nettisivut valmentaja Piia Rautiolle. Pelkkä “valmentaja” on tosin Piian kohdalla vähättelyä, sillä tämä huikea nainen on myös sosionomi (AMK), NLP Trainer, neuropsykiatrinen valmentaja, kouluttaja, ravintovalmentaja ja vaikka mitä muuta. Lähdimme Piian kanssa tavoittelemaan juuri hänen yrityksensä näköisiä sivuja, joista huokuisi se sama välittäminen ja aito tekemisen meininki, joka värittää koko Coach Raution toimintaa.

Coach Raution logoa ja värimaailmaa oli suunniteltu Räikeen toimesta jo aiemmin ja siitä päädyttiinkin luontevasti nettisivuaiheen äärelle. Projekti lähti käyntiin suunnittelupalaverilla Juhon kanssa.

– Oli mukavaa suunnitella sivuja, sillä Juho tavoitti puheistani onnistuneesti asian ytimen. Koin tulleeni ymmärretyksi ja lopulta sivustolle päätyivät juuri ne oikeat asiat, Piia kertoo.

Olen suositellut ja tulen suosittelemaan Räikeetä ihan kaikille. Uusia kotisivujani on ilo esitellä!

-Piia Rautio

Piian kanssa tehdyn suunnitelman pohjalta lähdettiin toteuttamaan nettisivuja. Sitä varten tarvittiin tottakai myös näyttävät kuvat, jotka kertoisivat Coach Raution asiakkaille, millainen hän on valmentajana ja vierellä kulkijana. Hovikuvaajamme Kapu kävi kuvaamassa Piiaa Mikkelin Kaihulla ja kuvaustuokio sujui mukavissa merkeissä.

– Kuvaustilanne oli mukavan jouheva ja rento, ja kuvat saatiin yllättävän nopeasti otettua. Ihan mahtava kuvaaja, en oo koskaan nähnyt itestäni parempia kuvia!

Informatiivinen sisältö yhdistettiin yhdessä ideoituun visuaaliseen ilmeeseen ja kuviin ja POW! Kasassa oli Coach Raution näköiset sivut. Mutta mitä mieltä Piia Rautio itse on?

– Ei oo kyllä mitään muuta kuin ylisanoja kuvaamaan tätä yhteistyötä. En ois voinut parempaa yhteistyökumppania tähän projektiin löytää. Kotisivut syntyivät suunnitellun aikataulun mukaisesti. Räikee otti hyvin koppia toteutuksesta ja koko kotisivuprojekti sujui minulle itselleni vaivattomasti. Kiireisenä yrittäjänä tämä oli minulle todella hyvä juttu. Tuli olo, että Räikeellä ihan oikeesti välitetään asiakkaasta – ollaan ihminen ihmiselle, mitä itsekin korostan omassa yritystoiminnassani.

– Tutuilta asiakkailtani on tullut palautetta, että juuri tuollaiset nettisivut he olisivat minulle kuvitelleetkin, eli ovat kyllä ihan minun näköiset! Täys kymppi!, Piia summaa.

Juho Lehtola
myynti, konsultointi, data ja työkalut // 040 1741 241, juho@raikee.fi