Digikampanjat

Edelleen monissa yrityksissä elää harha, että markkinointi on hoidettu, kun nettisivut tai verkkokauppa on pystyssä. Käytännössä asia ei ole näin – eihän kivijalkakauppaankaan löydä kukaan ilman aktiivista markkinointia.

Digikampanjat ovat tavoitteellista markkinointia Googlessa ja somekanavissa.

Digikampanjoinnin tavoitteita voivat olla esimerkiksi:

  • myynnin kasvattaminen
  • verkkosivujen kävijämäärän lisääminen
  • uusien asiakkaiden löytäminen
  • yrityksen tunnettuuden parantaminen ja kysynnän kasvattaminen
  • osaavan työvoiman löytäminen

Oikein rakennettu digitaalinen ostopolku tuo asiakkaita

Edelleen monissa yrityksissä elää harha, että markkinointi on hoidettu, kun nettisivut tai verkkokauppa on pystyssä. Käytännössä asia ei ole näin – eihän kivijalkakauppaankaan löydä kukaan ilman aktiivista markkinointia.

Digimarkkinoinnin kulmakivi ovat selkeät, informatiiviset ja myyvät nettisivut, joista asiakkaan on helppo tarttua yrityksen palveluihin. Jos näin ei ole, menee digikampanjoissakin satsaukset kuuluisaan kankkulan kaivoon. Vasta sitten, kun nettisivut tai verkkokauppa on toiminnassa, kannattaa aloittaa tehokas digikampanjointi, jossa mainokset ohjaavat liikennettä verkkosivuille ja syntyy konversioita, eli asiakkaat esimerkiksi jättävät yhteydenottopyynnön, ostavat verkkokaupasta tai lataavat sisältöä nettisivuilta.

Onnistuneesti toteutettuna hyvät verkkosivut ja toimiva digimarkkinointi muodostavat ostopolun, joka tuo asiakkaita. Digikampanjat vaativat tavoitteiden asettamista, hyvää sisältöä, visuaalista suunnittelua, teknistä toteutusta ja järkevät mittarit kampanjan seurantaan. Kuulostaako vaikealta? Ei huolta, Räikee voi hoitaa simppelisti koko paketin!

Tavoitteellisen digimarkkinoinnin käynnistäminen

Ideointivaiheessa kehitämme yhdessä yrityksellenne toimivaa ostopolkua ja luomme mahdollisuuksia menestyksekkäälle digimarkkinoinnille. 

Suunnitteluvaiheessa rakennamme digimarkkinointistrategian, valitsemme kanavat ja otamme tarvittavat työkalut käyttöön, laadimme budjetin ja sovimme mittareista. Yleisimmät kanavat mainonnan toteutukseen ovat Google Ads, Facebook ja Instagram, mutta myös muita alustoja voimme käyttää. Tärkeintä on valita kanavat, joissa haluttu kohderyhmä on parhaiten tavoitettavissa.

Jäljelle jääkin enää toteutus, eli kampanjoiden rakentaminen, ylläpito, seuranta ja raportointi – eli keräämme teille kaupantekopaikkoja hullun kiilto silmissä. Tämä on se vaihe, kun pyrimme mahdollisimman nopeasti kuulemaan yrityksenne kassakoneen iloista kilinää. Ja siitähän yrittäjä nauttii!

1. Ideointi

  • digimarkkinoinnin keinot, tavoitteet ja uudet ideat

2. Suunnittelu

  • digimarkkinointistrategian laatiminen, kohderyhmät, kanavat, toimenpiteet, budjetti ja mittarit

3. Toteutus

  • digimarkkinoinnin käynnistäminen, ylläpito, seuranta ja raportointi

Comea™ – Digimarkkinoinnin kk-paketit

Nyt kysytyimmät palvelukokonaisuudet on niputettu meillä fiksuihin paketteihin palvelutason mukaan. Haluatko apua sisällöntuotantoon? Tarvitsetko jatkuvaa, tehokasta kampanjointia? Vai olisiko aika hankkia oma markkinointipäällikkö?

Miten tahansa, meiltä löydät Comean. Comea tekee somea ja paljon muuta auttaakseen pitämään yrityksesi lennossa.

Juho Lehtola
myynti ja asiakkuudet, digimarkkinointi, markkinointi­päällikkö-palvelu // 040 1741 241, juho@raikee.fi

Blogi

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Luomme tarinoita kertovia, mieleenpainuvia logoja, jotka auttavat yritystäsi erottumaan.

Kasvu-uralla

Kasvu-uralla

Vuoden 2022 alusta aloitimme Räikee Oy:ssä uuden, vahvan kehittämisen aikakauden. Kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi oli rakennettava uusi myyntistrategia ja laadittava kasvun tueksi sopivat talouden tavoitteet ja mittarit.

Onko yrityksesi kotisivuilla päivittämisen tarvetta?

Onko yrityksesi kotisivuilla päivittämisen tarvetta?

Yrityksen nettisivut vaativat säännöllistä sisältöjen päivittämistä, koska yrityksen toimintakin yleensä uudistuu, muttuu ja kasvaa. Olemme huomanneet, että monessa yrityksessä pohditaan, saataisiko nykyiset nettisivut kuntoon pienellä päivityksellä vai tarvitaanko kokonaan uusi sivusto.

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Verkko­palvelun saavutettavuus tarkoittaa sitä, että verkko­palvelua voidaan käyttää mahdollisimman monella erilaisella pääte­laitteella ja verkko­selaimella, sekä tarvittaessa myös apu­välineiden avulla.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen toteutusta. Hakukoneoptimointia voi myös jatkuvasti kehittää ja parantaa olemassa oleville nettisivuille.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Toimiva, yrityksen itsensä näköinen ja aktiivinen some tarjoaa potentiaaliselle asiakkaalle nopeasti ja helposti tietoa palveluista/tuotteista ja tekee yrityksestä asiaakkaan näkökulmasta helpommin lähestyttävän.

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Olen auttanut yrityksiä löytämään somen avulla työntekijöitä aina hitsaajista rakennusapumiehiin, asentajiin, kuljettajiin ja tuotantojohtajiin. Todella monen onnistuneen rekryn kokemuksella uskallan luvata, että kannattaa kokeilla. Mutta miten?

Räikee polku on jatkuvan markkinoinnin tehopalvelu

Räikee polku on jatkuvan markkinoinnin tehopalvelu

Räikee polku on palvelumalli, jossa markkinoinnista tehdään vahvasti tuloslähtöistä. Polku rakentuu kolmelle seurantajaksolle: Kuukausittain (toimenpiteet ja raportointi) 3 kk jaksoissa (laajempi kampanjaraportointi, markkinoinnin kehittäminen ja...

Brändikirja ohjaa markkinointia

Brändikirja ohjaa markkinointia

Brändi on sitä, mitä yrityksestä näkyy – ja toivotaan näkyvän – ulospäin. Se ei ole kuitenkaan vain visuaalista ilmettä, vaan brändityössä ollaan mitä suuremmissa määrin sen äärellä, miksi yritys on olemassa ja miten se pyrkii muuttamaan maailmaa.

Työnantajamielikuvan kehittäminen on brändityötä

Työnantajamielikuvan kehittäminen on brändityötä

Positiivinen ja kiinnostava mielikuva yrityksestä työnantajana on tärkeä osa brändiä. Monilla aloilla onnistunut työnantajamielikuva on yksi tärkeimmistä asioista markkinoinnissa, jopa yrityksen elinehto.

Suunnittelijan suusta: Nettisivut

Suunnittelijan suusta: Nettisivut

Selkeä, informatiivinen, kaunis. Tällä reseptillä tehdään mielestämme toimivat ja houkuttelevat nettisivut. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä.

$
#