Nettisivujen rakentaminen vaiheittain – Joustava ja kustannustehokas valinta

Tämä on usein erityisesti mikroyritykselle mukavin malli kehittää markkinoinnin mullistavat verkkosivut.

Yrityksen verkkosivut ovat modernin liiketoiminnan kulmakivi. Ne toimivat digitaalisena näyteikkunana, josta asiakkaat voivat tutustua palveluihin ja tuotteisiin. Kuitenkin monille pienille ja keskisuurille yrityksille verkkosivujen rakentaminen kerralla voi olla kallis ja aikaa vievä projekti. Mitä jos kertoisimme teille, että voitte nyt toteuttaa unelmanne kotisivuista sopivissa vaiheissa, joustavasti ja kustannustehokkaasti?

Vaiheittain etenevät verkkosivut

Tavanomainen tapa toteuttaa yrityksen verkkosivut on suunnitella ja rakentaa ne kerralla, jolloin projekti sitoo asiakkaan aikaa ja budjettia. Usein on myös tarve saada nopeasti uutta auki esimerkiksi aloittavissa yrityksissä tai liiketoiminnan muutostilanteissa. Ratkaisu on vaiheittain toteutettavat verkkosivut. Tämä lähestymistapa mahdollistaa kustannusten jakamisen pidemmälle ajalle ja mahdollistaa sen, että sivut aidosti kehittyvät yrityksen kasvun ja liiketoiminnan muutosten mukana.

Miksi vaiheittainen rakentaminen on hyödyllistä?

  • Kustannustehokkuus: Vaiheittainen verkkosivujen rakentaminen mahdollistaa sen, että voit aloittaa pienestä ja lisätä sisältöä ja toiminnallisuuksia myöhemmin tilanteen mukaan. Tämä on usein erityisesti mikroyritykselle mukavin malli kehittää markkinoinnin mullistavat verkkosivut.
  • Joustavuus: Voit mukauttaa verkkosivuja ketterästi liiketoimintasi muutosten mukaan. Joskus muutokset liiketoimintasuunnitelmaan eivät ole kerralla selviä ja on vaikeuksia toteuttaa kerralla pitkään markkinointia palveleva verkkosivusto. Siksi on fiksumpaa edetä vaiheissa. Lisäksi voimme kerätä matkan varrella asiakaspalautetta ja kehittää sivustoa palautteen pohjalta.
  • Nopeampi julkaisu: Sen sijaan, että tavoittelisit täydellistä verkkosivustoa ja odottelisit sen valmistumista, voimme julkaista suppeamman version nopeutetulla aikataululla ja mahdollistaa uudet markkinoinnin ja myynnin mahdollisuudet heti.

Kätevä verkkosivujen hintalaskuri

Haluamme tehdä vaiheittaisen verkkosivujen rakentamisen mahdollisimman helpoksi. Siksi julkaisimme kätevän verkkosivujen hintalaskurin, joka auttaa sinua arvioimaan kustannukset muutamassa sekunnissa.

Jos haaveilet laadukkaista ja ammattimaisista verkkosivuista, olemme täällä auttamassa sinua eteenpäin. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Juho Lehtola
myynti ja asiakkuudet, digimarkkinointi, markkinointi­päällikkö-palvelu // 040 1741 241, juho@raikee.fi

Blogi

Puhu äänellä, jonka asiakas kuulee

Puhu äänellä, jonka asiakas kuulee

Vaikeasti ymmärrettävä ammattisanasto eli ns. ammattijargon hämmentää, etäännyttää ja luo epävarmuutta asiakkaassa. Kun tavoitteena on tukea asiakkaan ostopäätöstä, kannattaa puhua asiakkaan kanssa samaa kieltä.

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Olemme auttaneet yrityksiä löytämään somen avulla työntekijöitä aina hitsaajista rakennusapumiehiin, asentajiin, kuljettajiin ja tuotantojohtajiin. Todella monen onnistuneen rekryn kokemuksella uskallamme luvata, että kannattaa kokeilla. Mutta miten?

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Luomme tarinoita kertovia, mieleenpainuvia logoja, jotka auttavat yritystäsi erottumaan.

Kasvu-uralla

Kasvu-uralla

Vuoden 2022 alusta aloitimme Räikee Oy:ssä uuden, vahvan kehittämisen aikakauden. Kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi oli rakennettava uusi myyntistrategia ja laadittava kasvun tueksi sopivat talouden tavoitteet ja mittarit.

Onko yrityksesi kotisivuilla päivittämisen tarvetta?

Onko yrityksesi kotisivuilla päivittämisen tarvetta?

Yrityksen nettisivut vaativat säännöllistä sisältöjen päivittämistä, koska yrityksen toimintakin yleensä uudistuu, muttuu ja kasvaa. Olemme huomanneet, että monessa yrityksessä pohditaan, saataisiko nykyiset nettisivut kuntoon pienellä päivityksellä vai tarvitaanko kokonaan uusi sivusto.

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Verkko­palvelun saavutettavuus tarkoittaa sitä, että verkko­palvelua voidaan käyttää mahdollisimman monella erilaisella pääte­laitteella ja verkko­selaimella, sekä tarvittaessa myös apu­välineiden avulla.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen toteutusta. Hakukoneoptimointia voi myös jatkuvasti kehittää ja parantaa olemassa oleville nettisivuille.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Toimiva, yrityksen itsensä näköinen ja aktiivinen some tarjoaa potentiaaliselle asiakkaalle nopeasti ja helposti tietoa palveluista/tuotteista ja tekee yrityksestä asiaakkaan näkökulmasta helpommin lähestyttävän.

Digikampanjat

Digikampanjat

Edelleen monissa yrityksissä elää harha, että markkinointi on hoidettu, kun nettisivut tai verkkokauppa on pystyssä. Käytännössä asia ei ole näin – eihän kivijalkakauppaankaan löydä kukaan ilman aktiivista markkinointia.

Räikee polku on jatkuvan markkinoinnin tehopalvelu

Räikee polku on jatkuvan markkinoinnin tehopalvelu

Räikee polku on palvelumalli, jossa markkinoinnista tehdään vahvasti tuloslähtöistä. Polku rakentuu kolmelle seurantajaksolle: Kuukausittain (toimenpiteet ja raportointi) 3 kk jaksoissa (laajempi kampanjaraportointi, markkinoinnin kehittäminen ja...

Brändikirja ohjaa markkinointia

Brändikirja ohjaa markkinointia

Brändi on sitä, mitä yrityksestä näkyy – ja toivotaan näkyvän – ulospäin. Se ei ole kuitenkaan vain visuaalista ilmettä, vaan brändityössä ollaan mitä suuremmissa määrin sen äärellä, miksi yritys on olemassa ja miten se pyrkii muuttamaan maailmaa.

Työnantajamielikuvan kehittäminen on brändityötä

Työnantajamielikuvan kehittäminen on brändityötä

Positiivinen ja kiinnostava mielikuva yrityksestä työnantajana on tärkeä osa brändiä. Monilla aloilla onnistunut työnantajamielikuva on yksi tärkeimmistä asioista markkinoinnissa, jopa yrityksen elinehto.

Suunnittelijan suusta: Nettisivut

Suunnittelijan suusta: Nettisivut

Selkeä, informatiivinen, kaunis. Tällä reseptillä tehdään mielestämme toimivat ja houkuttelevat nettisivut. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä.

$
#