Räikee Oy:n toiminta kehittyy

Jarkko Vepsäläinen uudeksi osakkaaksi

Räikee Oy:n omistuspohja laajeni, kun yritykseen tuli mukaan joulukuussa tehdyssä osakekaupassa Jarkko Vepsäläinen. Vepsäläinen toimii hallituksen puheenjohtajana ja yrityksen mentorina talousasioissa sekä prosessien ja myynnin kehittämisessä.

Jarkko Vepsäläinen toimii useissa muissakin yrityksissä, kuten Documtec Oy:n toimitusjohtajana ja muutamissa muissa yhtiöissä omistajana tai hallituksen jäsenenä. Räikee Oy:n toimitusjohtaja Juho Lehtola kertoo, että osakekaupat Vepsäläisen kanssa on merkittävä askel yhtiön kasvun rakentamisessa.

“Räikee Oy on sellaisessa kasvuvaiheessa, jossa tarvitaan vahvaa talouden osaamista ja tehokkaiden prosessien hallitsemista. Aloimme puoli vuotta sitten etsiä sopivaa henkilöä mukaan yritykseen. Joskus käy niin, että ratkaisut löytyvät yllättävän läheltä, tällä kertaa samasta yritystalosta. Jarkko Vepsäläisen kokemus ja osaaminen osuvat erinomaisesti yksiin Räikeen kehittämistarpeiden kanssa”, Juho Lehtola kertoo.

Räikee Oy:n konseptiin kuuluu markkinoinnin kokonaisvaltainen rakentaminen alkaen brändäyksestä, tuotteistuksesta ja markkinointistrategiasta aina verkkosivuprojekteihin, sisällöntuotantoon ja digimarkkinointiin.

Räikee Oy:ssä työskentelee tällä hetkellä vakituisesti neljä henkilöä. Lisäksi projekteissa ostetaan tarpeen mukaan lisäresurssia muilta alan yrityksiltä. Yrityksellä on asiakkaita Etelä- ja Pohjois-Savon lisäksi erityisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

“Nyt olemme isojen positiivisten muutosten kynnyksellä, Räikeen tarinassa kääntyy uusi lehti. Juuri tällaisen askeleen eteenpäin tarvitsemme”, Lehtola toteaa.

Juho Lehtola
myynti ja asiakkuudet, digimarkkinointi, markkinointi­päällikkö-palvelu // 040 1741 241, juho@raikee.fi

Blogi

Puhu äänellä, jonka asiakas kuulee

Puhu äänellä, jonka asiakas kuulee

Vaikeasti ymmärrettävä ammattisanasto eli ns. ammattijargon hämmentää, etäännyttää ja luo epävarmuutta asiakkaassa. Kun tavoitteena on tukea asiakkaan ostopäätöstä, kannattaa puhua asiakkaan kanssa samaa kieltä.

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Olemme auttaneet yrityksiä löytämään somen avulla työntekijöitä aina hitsaajista rakennusapumiehiin, asentajiin, kuljettajiin ja tuotantojohtajiin. Todella monen onnistuneen rekryn kokemuksella uskallamme luvata, että kannattaa kokeilla. Mutta miten?

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Luomme tarinoita kertovia, mieleenpainuvia logoja, jotka auttavat yritystäsi erottumaan.

Kasvu-uralla

Kasvu-uralla

Vuoden 2022 alusta aloitimme Räikee Oy:ssä uuden, vahvan kehittämisen aikakauden. Kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi oli rakennettava uusi myyntistrategia ja laadittava kasvun tueksi sopivat talouden tavoitteet ja mittarit.

Onko yrityksesi kotisivuilla päivittämisen tarvetta?

Onko yrityksesi kotisivuilla päivittämisen tarvetta?

Yrityksen nettisivut vaativat säännöllistä sisältöjen päivittämistä, koska yrityksen toimintakin yleensä uudistuu, muttuu ja kasvaa. Olemme huomanneet, että monessa yrityksessä pohditaan, saataisiko nykyiset nettisivut kuntoon pienellä päivityksellä vai tarvitaanko kokonaan uusi sivusto.

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Verkko­palvelun saavutettavuus tarkoittaa sitä, että verkko­palvelua voidaan käyttää mahdollisimman monella erilaisella pääte­laitteella ja verkko­selaimella, sekä tarvittaessa myös apu­välineiden avulla.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen toteutusta. Hakukoneoptimointia voi myös jatkuvasti kehittää ja parantaa olemassa oleville nettisivuille.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Toimiva, yrityksen itsensä näköinen ja aktiivinen some tarjoaa potentiaaliselle asiakkaalle nopeasti ja helposti tietoa palveluista/tuotteista ja tekee yrityksestä asiaakkaan näkökulmasta helpommin lähestyttävän.

Digikampanjat

Digikampanjat

Edelleen monissa yrityksissä elää harha, että markkinointi on hoidettu, kun nettisivut tai verkkokauppa on pystyssä. Käytännössä asia ei ole näin – eihän kivijalkakauppaankaan löydä kukaan ilman aktiivista markkinointia.

Räikee polku on jatkuvan markkinoinnin tehopalvelu

Räikee polku on jatkuvan markkinoinnin tehopalvelu

Räikee polku on palvelumalli, jossa markkinoinnista tehdään vahvasti tuloslähtöistä. Polku rakentuu kolmelle seurantajaksolle: Kuukausittain (toimenpiteet ja raportointi) 3 kk jaksoissa (laajempi kampanjaraportointi, markkinoinnin kehittäminen ja...

Brändikirja ohjaa markkinointia

Brändikirja ohjaa markkinointia

Brändi on sitä, mitä yrityksestä näkyy – ja toivotaan näkyvän – ulospäin. Se ei ole kuitenkaan vain visuaalista ilmettä, vaan brändityössä ollaan mitä suuremmissa määrin sen äärellä, miksi yritys on olemassa ja miten se pyrkii muuttamaan maailmaa.

Työnantajamielikuvan kehittäminen on brändityötä

Työnantajamielikuvan kehittäminen on brändityötä

Positiivinen ja kiinnostava mielikuva yrityksestä työnantajana on tärkeä osa brändiä. Monilla aloilla onnistunut työnantajamielikuva on yksi tärkeimmistä asioista markkinoinnissa, jopa yrityksen elinehto.

Suunnittelijan suusta: Nettisivut

Suunnittelijan suusta: Nettisivut

Selkeä, informatiivinen, kaunis. Tällä reseptillä tehdään mielestämme toimivat ja houkuttelevat nettisivut. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä.

$
#