Sosiaalinen media

Toimiva, yrityksen itsensä näköinen ja aktiivinen some tarjoaa potentiaaliselle asiakkaalle nopeasti ja helposti tietoa palveluista/tuotteista ja tekee yrityksestä asiaakkaan näkökulmasta helpommin lähestyttävän.
  • Onnistuneella somemarkkinoinnilla saavutetaan nopeita ja mitattavia tuloksia jo pienelläkin budjetilla.
  • Ole näkyvillä siellä, missä asiakkaasikin ovat!
  • Keskity itse siihen, mitä teet parhaiten ja nauti kassakoneen kilinästä – anna meidän luoda yrityksellesi someprofiilit ja huolehtia, että yrityksesi näkyy ja kuuluu myös somessa!

Toimiva, yrityksen itsensä näköinen ja aktiivinen some tarjoaa potentiaaliselle asiakkaalle nopeasti ja helposti tietoa palveluista/tuotteista ja tekee yrityksestä asiaakkaan näkökulmasta helpommin lähestyttävän. Sosiaalinen media on ihmisten arjessa läsnä enemmän kuin koskaan aiemmin – sitä selataan pitkin päivää. Yrityksen on tärkeää olla siellä, minne asiakas kiinnittää huomionsa säännöllisesti ja juuri siksi tuloksia tekevä yritys löytyy myös somesta.

Some onkin nykyään yksi tärkeimmistä digitaalisen markkinoinnin kanavista. Onnistuneella somemarkkinoinnilla saavutetaan nopeita ja mitattavia tuloksia jo pienelläkin budjetilla.

No miten Räikee tähän liittyy?

Toteutamme asiakkaillemme sisällöt sosiaalisen median kanaviin (esimerkiksi Instagram ja Facebook). Sisällöt voidaan tuottaa joko asiakkaan toimittaman materiaalin pohjalta tai voimme toteuttaa ne puolestasi alusta loppuun. Kuulostaa aika mukavan vaivattomalta, vai mitä?

Sosiaalisen median algoritmit ovat siitä kenkkuja, että ne muuttuvat jatkuvasti  ja somekärryn kyydissä pysyminen vaatiin jatkuvaa tulosten seurantaa. Mikä toimii ja mikä ei? Kuinka tavoitetaan  mahdollisimman laaja otanta niistä sosiaalisen median käyttäjistä, jotka todennäköisimmin olisivat kiinnostuneita juuri sinun yrityksesi palveluista?

Käytännössä someen postataan säännöllisesti juuri yrityksen asiakkaita eli kohderyhmää kiinnostavaa sisältöä, huolella valikoituihin kanaviin, kohdennetaan maksetut mainokset näkymään valikoiduille kohderyhmille. Avain onnistuneeseen somemarkkinointiin on jatkuvasti tarkkailla ja mittaroida myös tuloksia pelkän umpimähkään postailun sijaan.

Kuulostaako hankalalta? Me Räikeellä ollaan aika näppäriä auttelemaan näissä.

Comea™ – Digimarkkinoinnin kk-paketit

Nyt kysytyimmät palvelukokonaisuudet on niputettu meillä fiksuihin paketteihin palvelutason mukaan. Haluatko apua sisällöntuotantoon? Tarvitsetko jatkuvaa, tehokasta kampanjointia? Vai olisiko aika hankkia oma markkinointipäällikkö?

Miten tahansa, meiltä löydät Comean. Comea tekee somea ja paljon muuta auttaakseen pitämään yrityksesi lennossa.

Juho Lehtola
myynti ja asiakkuudet, digimarkkinointi, markkinointi­päällikkö-palvelu // 040 1741 241, juho@raikee.fi

Blogi

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Luomme tarinoita kertovia, mieleenpainuvia logoja, jotka auttavat yritystäsi erottumaan.

Kasvu-uralla

Kasvu-uralla

Vuoden 2022 alusta aloitimme Räikee Oy:ssä uuden, vahvan kehittämisen aikakauden. Kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi oli rakennettava uusi myyntistrategia ja laadittava kasvun tueksi sopivat talouden tavoitteet ja mittarit.

Onko yrityksesi kotisivuilla päivittämisen tarvetta?

Onko yrityksesi kotisivuilla päivittämisen tarvetta?

Yrityksen nettisivut vaativat säännöllistä sisältöjen päivittämistä, koska yrityksen toimintakin yleensä uudistuu, muttuu ja kasvaa. Olemme huomanneet, että monessa yrityksessä pohditaan, saataisiko nykyiset nettisivut kuntoon pienellä päivityksellä vai tarvitaanko kokonaan uusi sivusto.

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Verkko­palvelun saavutettavuus tarkoittaa sitä, että verkko­palvelua voidaan käyttää mahdollisimman monella erilaisella pääte­laitteella ja verkko­selaimella, sekä tarvittaessa myös apu­välineiden avulla.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen toteutusta. Hakukoneoptimointia voi myös jatkuvasti kehittää ja parantaa olemassa oleville nettisivuille.

Digikampanjat

Digikampanjat

Edelleen monissa yrityksissä elää harha, että markkinointi on hoidettu, kun nettisivut tai verkkokauppa on pystyssä. Käytännössä asia ei ole näin – eihän kivijalkakauppaankaan löydä kukaan ilman aktiivista markkinointia.

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Olen auttanut yrityksiä löytämään somen avulla työntekijöitä aina hitsaajista rakennusapumiehiin, asentajiin, kuljettajiin ja tuotantojohtajiin. Todella monen onnistuneen rekryn kokemuksella uskallan luvata, että kannattaa kokeilla. Mutta miten?

Räikee polku on jatkuvan markkinoinnin tehopalvelu

Räikee polku on jatkuvan markkinoinnin tehopalvelu

Räikee polku on palvelumalli, jossa markkinoinnista tehdään vahvasti tuloslähtöistä. Polku rakentuu kolmelle seurantajaksolle: Kuukausittain (toimenpiteet ja raportointi) 3 kk jaksoissa (laajempi kampanjaraportointi, markkinoinnin kehittäminen ja...

Brändikirja ohjaa markkinointia

Brändikirja ohjaa markkinointia

Brändi on sitä, mitä yrityksestä näkyy – ja toivotaan näkyvän – ulospäin. Se ei ole kuitenkaan vain visuaalista ilmettä, vaan brändityössä ollaan mitä suuremmissa määrin sen äärellä, miksi yritys on olemassa ja miten se pyrkii muuttamaan maailmaa.

Työnantajamielikuvan kehittäminen on brändityötä

Työnantajamielikuvan kehittäminen on brändityötä

Positiivinen ja kiinnostava mielikuva yrityksestä työnantajana on tärkeä osa brändiä. Monilla aloilla onnistunut työnantajamielikuva on yksi tärkeimmistä asioista markkinoinnissa, jopa yrityksen elinehto.

Suunnittelijan suusta: Nettisivut

Suunnittelijan suusta: Nettisivut

Selkeä, informatiivinen, kaunis. Tällä reseptillä tehdään mielestämme toimivat ja houkuttelevat nettisivut. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä.

$
#