fbpx

Logon suunnittelu

Luomme tarinoita kertovia, mieleenpainuvia logoja, jotka auttavat yritystäsi erottumaan.

Tarinoita kertovia, laadukkaita logoja

Luomme tarinoita kertovia, mieleenpainuvia logoja, jotka auttavat yritystäsi erottumaan. Ymmärrämme, että logo ei ole vain graafinen elementti – se on visuaalinen esitys yrityksesi missiosta, arvoista ja tarinasta. Haluamme auttaa sinua kertomaan sen tarinan houkuttelevalla, merkityksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla.

Miksi Valita Räikee?

1. Kokemus ja Luovuus: Meillä on ymmärrys siitä, mitä tekee logosta toimivan ja mieleenpainuvan – Ei vain tekninen suoritus vaan luova näkemys, jotta voimme auttaa sinua kertomaan yrityksesi ainutlaatuista tarinaa.

2. Räätälöity suunnittelu: Ymmärrämme, että jokainen yritys ja sen tarina on erilainen. Siksi emme tee sarjatuotantona sieluttomia logoja vaan haluamme oikeasti tehdä jotain, joka sopii omaan visioosi yrityksestäsi.

Mitä logon suunnittelu sisältää?

Meillä logoprojektiin kuuluu aina

  • valmis logo sähköiseen käyttöön ja painokelpoisena
  • värien ja fonttien määritys

Lisäksi yleensä luodaan graafinen ohje ja useimmat haluavat myös graafisen ilmeen mukaisia painotuotteita, esimerkiksi käyntikortit.

Joskus brändiä täytyy pohtia ja kehittää enemmänkin kuin visuaalisen ilmeen osalta. Silloin kannattaa käynnistää brändäysprojekti.

Haluatko kuulla lisää, kuinka voimme auttaa yritystäsi erottumaan ja kertomaan ainutlaatuista tarinaa?

Ota yhteyttä tänään ja aloitetaan luomaan mieleenpainuvaa brändiä yhdessä!

Juho Lehtola
myynti, konsultointi, data ja työkalut // 040 1741 241, juho@raikee.fi