fbpx

Räikee uudistuu ja kasvaa

Räikeen kuulumisia kasvun, palveluiden kehittymisen ja rekrytoinnin näkökulmasta.

Meillä on hyviä uutisia! Kerron tässä katsauksessa, miten kasvumme on jatkunut, palvelumme kehittyvät ja tiimi laajenee – Lisää osaamista, lisää asiantuntevaa palvelua.

Räikee on digitoimisto

Monet tuntevat Räikeen nettisivujen tekijänä. Mielikuva ei ole väärä, sillä olemme rakentaneet nettisivuja ihan toimintamme alusta saakka, nyt jo pitkästi yli 100 sivustoa. Vuosien varrella muu digitaalinen markkinointi on tullut entistä vahvemmaksi osaksi toimintaa. Tämä on myös luonnollinen suunta, koska tänä aikana yrityksillä on suuri tarve tulokselliselle ja mitattavalle some- ja hakukonemarkkinoinnille. Liiketoiminnan tavoitteisiin kytkeytyvälle ja selkeästi mittaroidulle markkinoinnille on kysyntää.

Arvostava, aito yhteistyö asiakkaan kanssa on ollut alusta saakka meille ykkösjuttu. Digimarkkinoinnin kentällä ihmisläheinen otteemme erottuu positiivisesti. Meillä on oma tapamme tehdä digimarkkinointia ja monille yrityksille meidän palvelumallimme on juuri sopiva ratkaisu jatkuvan markkinoinnin hallintaan.

Digimarkkinoinnista palvelutarjonnan kärki

Jatkossa palveluidemme keskiössä on siis digimarkkinointi ja tulemme panostamaan siihen liittyen myös tiimin osaamiseen. Haluamme olla sopivasti erilainen digimarkkinoinnin tekijä, jolla on osaamisen lisäksi aitoa halua auttaa asiakasta menestymään. Kärkipalvelumme lisäksi meiltä tietenkin edelleen saa esimerkiksi nettisivuja, brändäystä, valokuvausta ja graafista suunnittelua.

Samalla myös brändimme uudistuu. Tämän vuoden aikana tullaan näkemään Räikeesti uutta ilmettä 🤩

Miksi Räikee digimarkkinoinnin kumppaniksi?

  • Selkeä, helposti ymmärrettävä raportointi
  • Tiedät missä mennään –Yhdessä asetetut tavoitteet, yhdessä suunnitellut kampanjat
  • Aito kumppanuus – arvojamme ovat mm. yhteistyö ja arvostava kohtaaminen

Uutta osaamista tiimiin

Kasvu ja kehittyminen vaatii myös osaavia tekijöitä. Tänä vuonna meillä on aloittanut Maria Kolehmainen asiakkuuspäällikön tehtävässä. Myöhemmin tiimi on laajentumassa lisää.

Pienessä yrityksessä moniosaajat ovat löytöjä! Mariankin tehtäväkenttä on laaja: Siihen kuuluu mm. asiakaspalvelu, työnjohto, projektien hallinta ja sisällöntuotanto. Maria tuo tiimiimme toivottua järjestelmällisyyttä, joka varmasti näkyy asiakkaillekin positiivisena tekemisenä.

”Etteenpäin elävän mieli”

Räikeen kasvu on jatkunut tavoitteidemme mukaisesti. Omaa polkua on raivattu haastavista ajoista huolimatta. Kaksi vuotta sitten aloitettu aktiivinen kehittämistyö tuottaa tulosta: Vuonna 2023 liikevaihtomme kasvoi 22% ja tulostakin tehtiin tavoitellusti. Vuosi 2024 on lähtenyt kehittymään samalla vauhdilla, mikä lupaa hyvää. ”Etteenpäin elävän mieli”, niin kuin vanha sananlasku toteaa.

Juho Lehtola
myynti, konsultointi, data ja työkalut // 040 1741 241, juho@raikee.fi