fbpx

Tapijola-ikkunat

“Toiminta on selkeää ja asiakasta kuunnellaan”

Tapijola-ikkunoiden toimitusjohtaja Jussi Aitto-Oja valitsi Räikeen markkinointikumppanikseen seurattuaan yrityksen toimintaa ensin etäältä. Valinta ei olisi voinut paremmin nappiin mennä. Yhteistyö on ollut saumatonta ja selkeyttänyt markkinointia siten, ettei yrittäjän itsensä tarvitse enää miettiä toimiiko se vai ei.

 

“Olemme saaneet kustannustehokasta markkinointiapua varsinkin some- ja digimarkkinoinnin puolella. Voisi sanoa, että ilman sitä ei olisi myöskään meitä. Näkyvyys ja markkinointi somessa on ollut välttämättömyys meille ja Räikee on hoitanut osuutensa kiitettävästi. Toiminta on selkeää, asiakasta kuunnellaan ja osataan myös sanoa jos joku asia ei toimi.” Jussi Aitto-Oja kertoo.

Tavoitteel­lista digi­markkinointia ja referenssi­kuvauksia

Toteutamme Tapijola-ikkunoille tavoitteellista, liidejä tuottavaa digimarkkinointia. Olemme myös valokuvanneet useita Tapijola-ikkunoiden referenssikohteita. Suunnittelemme hyvässä yhteistyössä Tapijola-ikkunoiden tuotteiden, eli keski-suomalaisten laatuikkunoiden markkinointia. Yhteistyö on tuottanut toivottuja tuloksia. Markkinointiin kuuluu mm. digikampanjoiden ideointi ja rakentaminen, Google- ja Facebook-mainonnan ylläpito, verkkosivujen ylläpito sekä uutiskirjeiden toteutus.

Digi­kampanjoita

Referenssi­kuvia

Inspiroiduitko?

Ota yhteyttä niin tehdään juuri sinunlaisesi toteutus!

Katso kaikki referenssit

Blogi

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekry somessa? – Kyllä!

Rekrykampanjat somessa ovat edullisin ja yleensä myös toimivin tapa hakea uutta työvoimaa.